Ελλάδα

Φρίκη στην Κυψέλη: Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του

Φρίκη στην Κυψέλη: Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του
Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών έφυγε από την Ελλάδα πριν από 8 χρόνια και πίστευε ότι ήταν σε καλά χέρια

Μόλις σήμερα ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου Ανδρέα για τη δολοφονία του, αλλά και τον φριχτό τρόπο που αποκαλύφθηκε.

Ο πατέρας ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκομείο στην Πολωνία μίλησε στον Alpha, υποστήριξε ότι έφυγε από την Ελλάδα πριν από 8 χρόνια (δηλαδή η μητέρα πρέπει να ήταν έγκυος στον Ανδρέα) και έκτοτε δεν είχε καμία επικοινωνία με τα παιδιά του. Όμως, ο ίδιος πίστευε ότι τα είχε αφήσει στα καλύτερα χέρια καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η 29χρονη ήταν «καλή μητέρα». Ο πατέρας αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές συνολικά. Υποστήριξε όμως ότι περίμενε να βγει από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν γνώριζε ούτε το ότι η κόρη του έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια ούτε για την κακοποίηση των δύο παιδιών του. Μιλώντας στην κάμερα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 33χρονου και σημείωσε ότι θα έρθει στην Ελλάδα με την πρώτη ευκαιρία. «Θα βγω να τον σκοτώσω αυτόν» δήλωσε χαρακτηριστικά μην μπορώντας να πιστέψει τα όσα έμαθε.

«Άφησα τα παιδιά με τη μητέρα τους. Ήταν πολύ καλή μητέρα, τα πρόσεχε, τα φρόντιζε, πήγαιναν σχολείο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Της είχα στείλει μηνύματα στο Facebook και στο Instagram, αλλά δε μου είχε απαντήσει», είπε μέσα από την ψυχιατρική κλινική στην οποία , όπου νοσηλεύεται.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα από τη μητέρα του και τον 33χρονο σύντροφό της. Όπως μετέδωσε το OPEN, αφού τελέστηκε το έγκλημα η μητέρα έφυγε από το σπίτι για 48 ώρες καθ’ υπόδειξιν του 33χρονου, προκειμένου εκείνος να κατασκευάσει τον αυτοσχέδιο τάφο του παιδιού.

Η μητέρα, παρόλο που ήταν παρούσα την ώρα που το παιδί της έφευγε από τη ζωή και μάλιστα όχι μόνο δεν προσπάθησε να το απελευθερώσει από την μονωτική ταινία με την οποία είχε δέσει το στόμα του ο δράστης για «τιμωρητικούς» λόγους, αλλά έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή. Επομένως, είναι προφανές πως δεν της ήταν δύσκολο να υπακούσει στην οδηγία του 33χρονου και να φύγει από το σπίτι στην Κυψέλη προκειμένου εκείνος να «τακτοποιήσει το θέμα» όπως της είπε.

Η 29χρονη υποστηρίζει πλέον ότι δεν γνώριζε ούτε ότι ο 33χρονος έκρυψε τη σορό του παιδιού στον αυτοσχέδιο τάφο, ούτε ότι εν συνεχεία το ξέθαψε και τοποθέτησε τα οστά του μέσα σε εργαλειοθήκη την οποία κουβαλούσε παντού μαζί του.

Μάλιστα οι δύο κατηγορούμενοι στις καταθέσεις τους δεν θυμούνται ούτε την ακριβή ημερομηνία της δολοφονίας του παιδιού τους και σημειώνουν ότι έγινε είτε στις 10 είτε στις 12 Ιανουαρίου του 2017.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται σε διαφορετικό κελί στην ΓΑΔΑ. Την Τρίτη αναμένεται να μεταφερθούν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments