Lifestyle

Το φόρεμα της ημέρας από την Cate Blanchett: 3.000 κρύσταλλοι στο αριστούργημα του Giorgio Armani

Το φόρεμα της ημέρας από την Cate Blanchett: 3.000 κρύσταλλοι στο αριστούργημα του Giorgio Armani

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - cate_blanchettofficial

Cate Blanchett: Η απίθανη εμφάνιση στα 36α ετήσια βραβεία κινηματογράφου Goya

H Cate Blanchett εμφανίστηκε με ένα υπέροχο Armani φόρεμα στα 36α ετήσια βραβεία κινηματογράφου Goya στη Βαλένθια της Ισπανίας, το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cate blanchett (@cate_blanchettofficial)

Η ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους αστέρες που πόζαραν στο κόκκινο χαλί, στο Palau De Les Arts και έκλεψαν την παράσταση με τα outfits τους.

Ειδικότερα η 52χρονη Αυστραλοαμερικανίδα star, η οποία είναι παγκόσμια πρέσβειρα της Armani Beauty, φόρεσε μια φανταστική δημιουργία του διάσημου οίκου μόδας από μετάξι και κεντημένη μεάνω από 3000 κρύσταλλα.

Όσο για τις ταινίες της που αναμένουμε αυτή τη χρονιά αυτές είναι: Το Thor: Love and Thunder, το Pinocchio και το TÁR

Το μάξι φουστάνι της είχε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και εντυπωσιακά μανίκια με χάντρες, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.Όπως αναφέρει η Daily Mail η Cate έλαβε το Διεθνές Βραβείο Γκόγια και ανέβηκε στη σκηνή με αυτοπεποίθηση για να δώσει την ομιλία της.

Η Cate Blanchett εμφανίστηκε επίσης με ένα σύνολο από τον Giorgio Armani, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν τα βραβεία. Ήταν ένα σακάκι και ένα καρό παντελόνι σε ροζ τόνους συνδυασμένα με λευκά αθλητικά.

Η 52χρονη ηθοποιός προσθέτει μια ακόμη ταινία στη λίστα των επερχόμενων έργων της, αφού το Deadline αναφέρει ότι η 52χρονη ς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο The New Boy.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το justjared.com τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε επίσης ότι θα πρωταγωνιστούσε στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments