Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες
Σάκης Αρναούτογλου: Ο προγνώστης καιρού προβλέπει ότι χαλάει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με βροχές και καταιγίδες.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως από την Τετάρτη, ο καιρός χαλάει καθώς αναμένονται βροχές. Στη δυτική Ελλάδα αναμένεται αρκετή συννεφιά με κάποια λίγα φαινόμενα. Στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε χαμηλή νέφωση με κάποιες ομίχλες, ενώ στην ανατολική και νησιωτική χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε συννεφιές στην ορεινή Πελοπόννησο και στην Ήπειρο με το σκηνικό να είναι μουντό. Στην υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα φτιάχνει όπως στη βόρεια Ελλάδα εκτός από κάποιες ορεινές περιοχές της Μακεδονίας που αναμένονται κάποιες ψιχάλες.

Ο καιρός ανά περιοχές

Το βράδυ θα κυριαρχήσει η ξαστεριά. Οι άνεμοι θα είναι ΒΔ στα 5-6 και 7 μποφόρ στο Καρπάθιο στο Ιόνιο θα είναι ΝΔ 3-4 μποφόρ. Στην Αττική και συγκεκριμένα το πρωί θα έχουμε λίγες συννεφιές και στη συνέχεια θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε μουντάδα και μέχρι πριν το μεσημέρι ίσως ψιχαλίσει τοπικά. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς. Την Τετάρτη «σπεύδει» στην Ελλάδα μια ζώνη με βροχές που θα επηρεάσει τα ΒΒΔ τμήματα της χώρας και έως το απόγευμα θα επηρεαστεί η Θεσσαλία, η Στερεά, η Αττική και η Πελοπόννησος.

Την Πέμπτη το ίδιο σύστημα θα δίνει βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αλλά και στην Κρήτη.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments