Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Το δώρο του Αλμπέρτο Μποτία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ελένη Φουρέιρα: Το δώρο του Αλμπέρτο Μποτία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πηγή Φωτογραφίας: ok.magazine

Ελένη Φουρέιρα: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε το πιο τρυφερό δώρο στην τραγουδίστρια.

Πολύ ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου  για όλα τα ζευγάρια, καθώς γιόρταζε ο Άγιος Βαλεντίνος. Ο Αλμπέρτο Μποτία θέλησε να πει το δικό του «Σ΄αγαπώ» στην Ελένη Φουρέιρα, με την οποία έχουν σχέση τα τελευταία χρόνια.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε έκπληξη στην τραγουδίστρια ένα μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα μέσα στα οποία υπήρχε μια λευκή κάρτα. «Te amo Eleni A.», έγραψε και η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα

Νωρίτερα είχε ανεβάσει τη θερμοκρασία  στο instagram με μία γυμνή φωτογραφία της στον καθρέφτη του μπάνιου της, με τους υδρατμούς να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος. Πάνω ήταν γραμμένη η φράση «I love you».

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Σε παλαιότερη συνέντευξή της μίλησε για τον έρωτα της ζωής της λέγοντας: “Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω “Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο”. Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…” εξομολογήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Το δημοσίευμα που την ενόχλησε

“Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια…” είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments