Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Το θρυλικό σκύψιμο που διέλυσε το instagram

Ελένη Φουρέιρα: Το θρυλικό σκύψιμο που διέλυσε το instagram
Το θρυλικό σκύψιμο της που διέλυσε το instagram

Η Ελένη Φουρέιρα έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές της

Η εκρηκτική καλλονή που σαρώνει στη σκηνή με την ενέργειά της και το ευλύγιστο κορμί της, δίνοντας άλλη διάσταση σε αυτό που λέγεται «υπερθέαμα», φροντίζει να διατηρεί τον «μύθο» της με ποικίλους τρόπους

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις, που συνδυάζονται από «καυτές» πόζες δίνουν «τροφή για σκέψη» ακόμα και στην πιο αχαλίνωτη φαντασία.

Η Ελένη, εκτός από επαγγελματίας, που είναι η Νο 1 προτεραιότητά της, δεν παύει να είναι και γυναίκα και μάλιστα από τις πιο σαγηνευτικές…

Χρειάζεται λοιπόν κάποιες στιγμές χαλάρωσης ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά…να ξεσηκώνει!

Σε μία τέτοια στιγμή τη «συνέλαβε» ο φακός και η σκηνή είναι από τις πλέον αποκαλυπτικές…

Ένα τυχαίο σκύψιμο πάνω από την ξαπλώστρα έμεινε στην ιστορία και όπως ήταν φυσικό διέλυσε το Instagram.

Δείτε το θρυλικό σκύψιμό της

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους ακόλουθους της το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έστειλε στην σύντροφό του μία ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και ένα ραβασάκι. Ο 33χρονος αμυντικός που πλέον αγωνίζεται στην Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας είχε γράψει στα ισπανικά: “Te amo Eleni” υπογράφοντας με το αρχικό γράμμα του ονόματός του.

Η Ελένη Φουρέιρα  ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010, ακλούθησε σόλο καριέρα.

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα ως η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments