Lifestyle

Ζόι Κράβιτζ: «Δεν αισθάνομαι πίεση να κάνω παιδιά, θέλω να είμαι άτακτη και στα 70»

Ζόι Κράβιτζ: «Δεν αισθάνομαι πίεση να κάνω παιδιά, θέλω να είμαι άτακτη και στα 70»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - zoeisabellakravitz

Ζόι Κράβιτζ: «Η παιχνιδιάρικη, άτακτη συμπεριφορά είναι κάτι που ελπίζω πάντα να έχω, ακόμα και όταν είμαι 70 χρόνων. Το νόημα του να είσαι ζωντανός είναι να βιώνεις τη ζωή και να παίζεις μαζί της»

Στην μητρότητα, αλλά και στο πώς γενικά βλέπει τον εαυτό της μεγαλώνοντας, αναφέρθηκε η Ζόι Κράβιτζ, σε συνέντευξη της στο ELLE. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε μάλιστα ότι θέτει χρονοδιάγραμμα για την απόκτηση παιδιών, εάν αποφασίσει να μεγαλώσει ποτέ την οικογένειά της.

Πώς είναι, άραγε, να έχει κανείς γονείς τόσο iconic όσο ο Lenny Kravitz και η Lisa Bonet; Δύσκολο, σύμφωνα με τη Ζόι Κράβιτζ. Κανείς δεν πίστευε σ’εκείνη, όταν ξεκινούσε την καριέρα της, ενώ όλοι υπέθεταν ότι έπαιρνε ρόλους εξαιτίας των γνωριμιών της. «Αυτό ήταν το δύσκολο», αποκάλυψε στο αμερικανικό ELLE. «Αλλά ήμουν κι απίστευτα προνομιούχα. Βρήκα αμέσως μάνατζερ. Δε θα προσποιηθώ ότι το όνομά με βοήθησε να μπω στον χώρο».

Αποδέχθηκε, τελικά, τον εαυτό και την καταγωγή της, αγάπησε την εικόνα της, δούλεψε σκληρά και απέδειξε ότι δεν είναι μόνο «η κόρη του Kravitz και της Bonet». Θα τη δούμε στον ρόλο της Catwoman, ενώ δοκίμασε να βρεθεί και πίσω από την κάμερα, για χάρη της ταινίας Pussy Island με πρωταγωνιστή τον Channing Tatum.

Το κεφάλαιο μητρότητα

«Δεν αισθάνομαι πίεση να κάνω παιδιά κάποια στιγμή, αν κάνω ποτέ παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Ζόι Κράβιτζ. «Την άποψη ότι όταν είσαι 30, είσαι μεγάλος και πως υποτίθεται ότι θα κάνεις παιδιά και θα σταματήσεις να διασκεδάζεις το υιοθέτησα για ένα δευτερόλεπτο» πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμα ότι αυτή εξακολουθεί να θέλει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει, επισημαίνοντας ότι το να αποκτήσεις παιδιά δεν είναι ένας αγώνας δρόμου και πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να περιμένει στη ζωή.

«Ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι για να θυμηθώ ότι δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού στην οποία πρέπει να φτάσω σε μια συγκεκριμένη ώρα», εξήγησε. «Η παιχνιδιάρικη, άτακτη συμπεριφορά είναι κάτι που ελπίζω πάντα να έχω, ακόμα και όταν είμαι 70 χρόνων. Το νόημα του να είσαι ζωντανός είναι να βιώνεις τη ζωή και να παίζεις μαζί της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments