Lifestyle

Βασίλισσα Λετίσια: Το ατύχημα στη πρώτη εμφάνιση της για το 2022 – Η παρέμβαση του Φελίπε που την “έσωσε”

Βασίλισσα Λετίσια: Το ατύχημα στη πρώτη εμφάνιση της για το 2022 – Η παρέμβαση του Φελίπε που την “έσωσε”

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine

Βασίλισσα Λετίσια: Η μεγάλου κόστους ζημιά που παραλίγο να κάνει η βασίλισσα μπροστά σε όλο τον κόσμο στην πρώτη της βασιλική έξοδο για το 2022.

Στις πρώτες εμφανίσεις της για το 2022 είχε κάνει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση  η βασίλισσα Λετίσια. Η κομψή royal συνόδευσε τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε στο Pascua Militar, την παραδοσιακή στρατιωτική τελετή που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Μαδρίτη στις αρχές του νέου χρόνου.

Η 49χρονη royal φόρεσε ένα navy blue μάξι shirtdress το οποίο είχε κουμπιά και ζώνη από το ίδιο ύφασμα που έσφιξε στη λεπτή μέση της. Συνδύασε το look με ασορτί σουέντ γόβες και μαύρο κοντό γούνινο παλτό που φόρεσε ριγμένο στους ώμους της. Η Λετίσια έπιασε τα μαλλιά της σε κότσο με χωρίστρα στη μέση και είχε λαμπερό μακιγιάζ.

queen.gr

Το ατύχημα της Λετίσια

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν ακόμα μια αψεγάδιαστη εμφάνιση για τη Λετίσια. Καθώς η 49χρονη βασίλισσα και ο 53χρονος βασιλιάς περπατούσαν, έπεσε στο πάτωμα η διαμαντένια καρφίτσα από το φόρεμα της.

Η ίδια το κατάλαβε αμέσως και σταμάτησε να περπατά, ενώ ο τζέντλεμαν σύζυγός της έσκυψε να πιάσει την καρφίτσα από το πάτωμα.

Αφού η καρφίτσα μπήκε στη θέση της, οι δυο τους συνέχισαν να περπατούν, ωστόσο οι κάμερες κατέγραψαν τις αμήχανες στιγμές.

Το ιστορικής αξίας κόσμημα που παραλίγο να χάσει η Λετίσια

Το κόσμημα που παραλίγο να χάσει η Λετίσια ανήκε στη βασίλισσα Βικτωρία Ευγενία του Μπάττενμπεργκ, δηλαδή την προγιαγιά του βασιλιά Φελίπε.

Η Βικτώρια ήταν η σύζυγος του Αλφόνσου ΙΓ΄ και γιαγιά του Χουάν Κάρλος Α΄ της Ισπανίας και το συγκεκριμένο κόσμημα από τη συλλογή της έχει μεγάλη ιστορική και χρηματική αξία.

Όπως είναι γνωστό, τα κοσμήματα των βασιλικών οικογενειών έχουν αμύθητη αξία, αφού περιλαμβάνουν πολύτιμους λίθους και πετράδια που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έχει πληθώρα πολύτιμων κοσμημάτων στην κατοχή της, όπως η συγκεκριμένη καρφίτσα την οποία δεν θα ήθελε να χάσει με τίποτα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments