Lifestyle

Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κουνακέι: Επέτειο τριών χρόνων για το ερωτευμένο ζευγάρι

Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κουνακέι: Επέτειο τριών χρόνων για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα της Τίνα Κουνακέι για την επέτειο των τριών χρόνων γάμου επιβεβαιώνει τον τρελό έρωτα που τη δένει με τον Βενσάν Κασέλ.

Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι Βενσάν Κασέλ και η νεαρή σύζυγός του Τίνα Κουνακέι γιορτάζουν τρία χρόνια γάμου. Το ζευγάρι που είναι μαζί περίπου πέντε χρόνια δημοσιοποίησε τη σχέση του το καλοκαίρι του 2016, όταν το μοντέλο έγινε 19 ετών.

Δύο χρόνια μετά, το 2018, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στη νοτιοδυτική Γαλλία, και μόλις τέσσερις μήνες μετά ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς. Οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, την Άμαζον

View this post on Instagram

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey)

“Στα χέρια σου είναι το αγαπημένο μου μέρος. Χαρούμενη επέτειο. Σε αγαπώ για πάντα”, έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες τους η Τίνα Κουνακέι μην μπορώντας να κρύψει την ευτυχία που ζει στο πλευρό του. Πέρυσι, για να γιορτάσει τον έρωτα του για εκείνη, αλλά και τα δύο χρόνια έγγαμου βίου ο Κασέλ έκανε στο μπράτσο του ένα τατουάζ που απεικονίζει την όμορφη Τίνα σε στυλ Betty Boo.

Για πάρα πολλά χρόνια το όνομα του Βενσάν Κασέλ ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την καλλονή πρώην σύζυγό του, την Ιταλίδα σούπερ σταρ Μόνικα Μπελούτσι. Το ζευγάρι πέρασε 14 χρόνια κοινής ζωής αλλά χώρισε το 2013 με τον διάσημο ηθοποιό να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της εντυπωσιακής, Τίνα Κουνάκι, η οποία όλα δείχνουν ότι είναι ο μεγάλος πόθος της ζωής του.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία τους

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments