Lifestyle

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη «χρυσή» του Ferrari εντυπωσιάζει στους δρόμους του Μιλάνου

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τη «χρυσή» του Ferrari εντυπωσιάζει στους δρόμους του Μιλάνου

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - iamzlatanibrahimovic

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γνωστός για το πάθος του για τα αυτοκίνητα, είναι ένας από τους μοναδικούς 499 ιδιοκτήτες της υβριδικής Ferrari SF90 Stradale.

Ο 40χρονος Σουηδός αστέρας πρόσφατα έκανε ένα πανάκριβο  δώρο στον εαυτό του μια SF90 Stradale, η οποία κέντρισε όλα τα βλέμματα στους δρόμους του Μιλάνου με το πλήρες πακέτο του εντυπωσιακού της σχεδιασμού, του λίγο φανταχτερού χρυσού της χρώματος και του ήχου που εκπέμπει ο τετράλιτος V8 Turbo.

View this post on Instagram

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Ο Ιμπραΐμοβιτς, παθιασμένος με τα σπορ αυτοκίνητα, ρύθμιζε με το δεξί του πόδι τους 986 ίππους που αποδίδει ο κινητήρας μαζί με το ηλεκτρικό μοτέρ του υβριδικού συστήματος της ταχύτερης Ferrari παραγωγής που υφίσταται. Η SF90 Stradale σημειώνει το σπριντ 0-100 km/h σε 2,5 δευτερόλεπτα, και η τελική της ταχύτητας ξεπερνά τα 350 km/h

Οι Μιλανέζοι φυσικά αναγνώρισαν τον βετεράνο ποδοσφαιριστή αμέσως μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, και δεν παρέλειψαν να τον απαθανατίσουν με το super car του.

Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, ο Ibrahimovic είχε προσθέσει στην πανάκριβη συλλογή του και μια σπάνια Monza SP2, που πλησιάζει σε αξία τα 1,8 εκατομμύρια Ευρώ. Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει επίσης μια Maserati, μια Porsche Spyder, αλλά και μια Lamborghini Urus που χρησιμοποιεί συνήθως για τις καθημερινές του μετακινήσεις στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν.

Πιθανόν, με το νέο συμβόλαιο που του επιφυλάσσει η ιταλική ομάδα, παρότι φέτος θα κλείσει τα 41 του χρόνια, η συλλογή αυτή να εμπλουτιστεί περαιτέρω μέσα στη χρονιά με νέα super cars.

Η απίστευτη προπόνηση του 40άρη Ιμπραΐμοβιτς

Τι κι αν έχει συμπληρώσει το 40ο έτος της ζωής του; Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξακολουθεί να προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς κι με απαιτητικές προπονήσεις για να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Σουηδός επιθετικός δεν αφήνει λεπτό στην καθημερινότητά του να πάει χαμένο και αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του με την εντατική γυμναστική, που τον διατηρεί στο καλύτερο δυνατό, βάσει ηλικίας, επίπεδο.

Ο Ιμπραΐμοβιτς ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σκέλος από τη γυμναστική που πραγματοποιεί με ιδιαίτερα δύσκολες ασκήσεις.

Η σύζυγός και τα παιδιά του

Η σύζυγός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Έλενα Σέγκερ, αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον ποδοσφαιριστή. Ο επιθετικός της Μίλαν είχε κλείσει με το αυτοκίνητό του, μια υπερπολυτελή Φεράρι, τη Μερτσέντες της 50χρονης, που δηλώνει μοντέλο και επιχειρηματίας.

Zimbio

Σέγκερ θυμήθηκε το περιστατικό, ενώ παραδέχεται κανείς από τους δυο τους δεν είναι εύκολος στη συμβίωση.

Μιλώντας στο Elle, ανέφερε: «Ο Ζλάταν είχε παρκάρει άσχημα τη Φεράρι του σε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Μάλμε, με τρόπο που εμπόδιζε τη Mercedes μου να βγει. Αρκετά εκνευρισμένη, του είπα να το μετακινήσει αμέσως. Και ναι, είδε κάτι που του άρεσε. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις μαζί του, αλλά το παραδέχομαι, το ίδιο ισχύει και μ’εμένα», είπε.

Ιμπραΐμοβιτς και Σέγκερ έχουν μαζί δύο γιους ονόματι Μαξιμίλιαν και Βίνσεντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments