Trash

Άγγελος Πούλης: Αποχώρησε οικειοθελώς- Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Άγγελος Πούλης: Αποχώρησε οικειοθελώς- Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - survivorgreece

Άγγελος Πούλης: Τι συνέβη με τον παίκτη του reality επιβίωσης και αποφάσισε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο Survivor 2022 με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα των Μαχητών ήταν ο Άγγελος Πούλης. Όμως ο παρκουρίστας  που κάνει διεθνή καριέρα στο Χόλιγουντ  φάνηκε πως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο τροπικό κλίμα του Άγιου Δομίνικου με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ένα πρόβλημα υγείας το οποίο είχε εξ αρχής από την Ελλάδα όπως είχε πει σε παλιότερο επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός.

Ο παίκτης των Μαχητών, είχε δηλώσει από το επεισόδιο της Δευτέρας ότι δε θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς είχε διαγνωσθεί με ένα πρόβλημα υγείας στο καρδιοαναπνευστικό τα Χριστούγεννα.

Το βράδυ της Τετάρτης (16/02), Διάσημοι και Μαχητές εμφανίστηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ώστε να μάθουν για ποιο έπαθλο θα έμπαιναν στο στίβο μάχης. Πριν όμως δώσει το λόγο στους παίκτες, ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση απευθυνόμενος στην ομάδα των Μαχητών.

Ο φίλος του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, ο Άγγελος Πούλης λόγω ενός προβλήματος υγείας δεν δύναται να συνεχίσει την πορεία του στο Survivor και ως εκ τούτου αποχώρησε από το παιχνίδι και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, παρόλο που έμεινε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο ο Standman στο Χόλιγουντ, είχε καταφέρει να τραβήξει τα φώτα πάνω του καθώς είχε αναφερθεί στα κοινά του βιώματα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως όταν ο Giannis ήταν 13 ετών, έκαναν μαζί παρκούρ στα Σεπόλια!

Όπως και να ‘χει, ο Άγγελος Πουλής πλέον αποτελεί παρελθόν από το Survivor 5 και το σίγουρο είναι πως θα λείψει αρκετά στον Άρη Σοϊλέδη…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments