Αθλητισμός

Παναγιώτης Δημητρίου: «Πρόταση μας τέσσερις Έλληνες σε κάθε 11άδα»

Παναγιώτης Δημητρίου: «Πρόταση μας τέσσερις Έλληνες σε κάθε 11άδα»

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Παναγιώτης Δημητρίου: Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε πως θα κατατεθεί πρόταση να υπάρχουν 4 Έλληνες σε κάθε 11άδα.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Πογέτ ως νέου προπονητή της Εθνικής, ο Παναγιώτης Δημητρίου μίλησε για μία ανατρεπτική πρόταση. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως θα καταθέσει πρόταση για παρουσία τεσσάρων Ελλήνων στην ενδεκάδα των ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εκ μέρους της ΕΠΟ καλωσορίζουμε τον κ. Πογέτ, του εύχομαι επιτυχία που προσδοκούμε όλοι. Κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, εγγυάται ομαλή διαδοχή και σωστή λειτουργία της ομάδας.”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

“Για να έχει επιτυχίες η Εθνική, πρέπει να ελληνοποιηθούν περισσότερο οι ομάδες”

Συνεχίζει λέγοντας “Διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχει αποδεχθεί την ευθύνη που αναλαμβάνει. Υπάρχουν προϋποθέσεις να αξιοποιήσει ταλέντο παικτών, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Η επάνοδος στις επιτυχίες είναι ζητούμενο για όλους, η Εθνική καθρέφτης που θα αντανακλάται η διεθνής εικόνα του ποδοσφαίρου μας.

Του εύχομαι να φέρει επιτυχίες. Για να έχει επιτυχίες η Εθνική, πρέπει να ελληνοποιηθούν περισσότερο οι ομάδες. Πρόταση μας θα είναι τέσσερις Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται σε κάθε ομάδα».

Οι δηλώσεις Πογέτ

«Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει στο παρελθόν. Δεν τους έχω μιλήσει, αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ξεκινάμε από το μηδέν. Μία νέα αρχή για να εκπροσωπήσουμε την χώρα. Οχι τους συλλόγους. Αν είμαστε ενωμένοι η πόρτα είναι ανοιχτή για κάθε ποδοσφαιριστή που μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχουν τιμωρίες. Ξέρω τον Σιόβα προσωπικά οπότε θα είναι εύκολο το τηλεφώνημά μου μαζί του», ανέφερε αρχικά.

«Ευχαριστώ την διοίκηση της ΕΠΟ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Είχα υπέροχη περίοδο την τελευταία φορά που ήμουν εδώ ως προπονητής και είναι τιμή να δουλέψω για την εθνική. Θα δουλέψω σκληρά για να έρθουν οι επιτυχίες και πάλι στην ομάδα. Πιστεύω στην ποιότητα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Παρακολουθώ τους παίκτες από τότε που πέρασα την πρώτη μου προπονητική θητεία εδώ. Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί θα φέρουμε τις επιτυχίες που θέλουμε. Κάνουμε μία νέα αρχή, από το μηδέν», δήλωσε ο Πογέτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments