Lifestyle

Άννα Μενενάκου: «Αυτός ο ηθοποιός μου είπε θα σε σβήσω από τον χάρτη»

Άννα Μενενάκου: «Αυτός ο ηθοποιός μου είπε θα σε σβήσω από τον χάρτη»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - anna_menenakou_official

Άννα Μενενάκου: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες στο ΣΕΗ. Έχει πάρει και αυτός τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι».

Η Άννα Μενενάκου θα είναι μία από τις αποψινές καλεσμένες στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, στο Open. Σε απόσπασμα που έπαιξε στη εκπομπή  Happy Day, η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά πρώτη φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

Φωτογραφία – ndp

«Και φοβήθηκα, και δεν μίλησα, και ντράπηκα… Δεν ήξερα πού να κρυφτώ, τι να κάνω. Έλεγα «Θεέ μου γλίτωσέ με σε παρακαλώ». Μόνο αυτό, τίποτα άλλο», λέει η Άννα Μενενάκου και αποκαλύπτει:

«Έχω δεχτεί μικροαπειλές τύπου «Δεν θα βρεις ποτέ δουλειά! Θα σε σβήσω από τον χάρτη»! Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες στο ΣΕΗ. Έχει πάρει και αυτός τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι».

«Δεν είναι μόνο αυτό που το καταδικάζουμε και είναι το πιο σημαντικό, είναι και όλη αυτή η απογοήτευση. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες «Τι ωραία πράγματα μας είπε». Και αυτός ο άνθρωπος έχει βιάσει παιδάκια, αγόρια, κορίτσια…», καταλήγει η Άννα Μενενάκου.

Λίγα λόγια για εκείνη

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2007 σε δύο επεισόδια της σειράς «Singles 2,1/2». Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε κάποια από τα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μαρία η άσχημη» στο Mega. Το 2008, πρωταγωνίστησε σε μία ιστορία της σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο» μαζί με την Έλντα Πανοπούλου, ενώ συμμετείχε και στη σειρά «Υπάρχουν άντρες κι άντρες» του Alpha.Το 2009, ήταν μέρος του βασικού καστ της δραματικής σειράς «Χαρά αγνοείται» του Mega.

Έγινε ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό το 2011, από το ρόλο της Κρητικιάς Άννας στην οικογενειακή κωμική σειρά του Mega «Πίσω στο Σπίτι». Εκεί τις σεζόν 2011-2013 συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Μαρία Καβογιάννη, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Αποστόλη Τότσικα και τον Θανάση Τσαλταμπάση. Το 2012, ταυτόχρονα με το «Πίσω στο Σπίτι», είχε το ρόλο της Λιάνας στην κωμική σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος» στον Ant1. Επέστρεψε όμως τηλεοπτικά, το 2015 κάνοντας μία guest εμφάνιση στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments