Lifestyle

Ιβάν Σβιτάιλο: «Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει ανήθικη πρόταση, ο ρατσισμός είναι εκεί έξω»

Ιβάν Σβιτάιλο: «Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει ανήθικη πρόταση, ο ρατσισμός είναι εκεί έξω»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -ivansvitailo_official

Ιβάν Σβιτάιλο: «Ο ρατσισμός είναι εκεί έξω. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αφήνουν περιθώρια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τους κοστίζει αυτό και υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται την κακοποίηση και τους κοστίζει επίσης».

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση του Γιάννη Κακλέα, ο Ιβάν Σβιτάιλο πήγε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Παρασκευή στο OPEN. Μεταξύ άλλων ο χορευτής και ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση αλλά και κοινωνικό ρατσισμό.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Svitailo (@ivansvitailo_official)

Ειδικότερα, ο Ιβάν Σβιτάιλο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που αν μην του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, μια ανήθικη πρόταση. Καμιά φορά βγαίνουν οι τίτλοι σε κάποιες συνεντεύξεις, ενώ έχεις μιλήσει στη δημοσιογράφο τριάντα λεπτά, βγαίνει ένα υλικό μονταρισμένο με έναν τίτλο και μάλιστα ο παρουσιαστής αναρωτιέται κιόλας. Δες όλη την συνέντευξη και απάντησε εσύ, σαν παρουσιαστής, για το κοινό».

«Πρέπει να προστατεύουμε τους ανθρώπους γιατί στη δουλειά μου ο κανόνας είναι να μην εκτίθεμαι και να μην εκθέτω κανέναν»

«Ο ρατσισμός είναι εκεί έξω. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αφήνουν περιθώρια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τους κοστίζει αυτό και υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται την κακοποίηση και τους κοστίζει επίσης. Όλοι μας θαρρώ πως έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοια πράγματα, άσχετα αν κάποιος επέτρεψε κάτι ή όχι. Πάντως δεν είναι μόνο αυτή η εμπειρία μου στον καλλιτεχνικό χώρο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ιβάν Σβιτάιλο στην εκπομπή του OPEN.

Όσον αφορά στη μέχρι τώρα εμπειρία του ως μπαμπάς, δήλωσε: «Το παιδί μου είναι καραντινόπαιδο. Γεννήθηκε στην καραντίνα λίγο πριν κλείσει η χώρα». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι με τον ερχομό της κόρης του για εκείνον και τη σύντροφό του είναι σαν να έχουν κάθε μέρα γιορτή, ενώ η καραντίνα τους έδωσε τη δυνατότητα να τη χαρούν στους πρώτους μήνες της ζωής της. «Το παιδί σε τροφοδοτεί, νιώθεις ότι όλη ημέρα είναι γιορτή. Έτσι θα έπρεπε να είναι και η ζωή μας», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments