Lifestyle

Μαρία Μπεκατώρου: Το video από το παρελθόν που θέλει να εξαφανίσει

Μαρία Μπεκατώρου: Το video από το παρελθόν που θέλει να εξαφανίσει
Μαρία Μπεκατώρου: Το video από το παρελθόν που θέλει να εξαφανίσει

Η Μαρία Μπεκατώρου ίσως είναι η μία από τις δύο παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση που μετράει σχεδόν τρεις δεκαετίας μπροστά από τις κάμερες…

Όμορφη, ναζιάρα και τσαχπίνα, με αρκετές δόσεις χιούμορ και αυτοσκαρκασμού, η Μαρία Μπεκατώρου ουσιαστικά μεγάλωσε μέσα στα τηλεοπτικά πλατό και εξελίχθηκε σε μία πετυχημένη παρουσιάστρια, αλλά και πανέμορφο θηλυκό, ικανό να ανεβάζει παλμούς, αλλά και νούμερα …

Όπως η ίδια πολλές φορές έχει ομολογήσει και δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει, αγαπάει το τραγούδι, αλλά και γενικότερα τον καλλιτεχνικό χώρο.

Από τον «τηλεοπτικό» καναπέ της Μαρίας Μπεκατώρου, σε ένα από τα πρώτα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια στη χώρα,  έχουν περάσει αν όχι όλοι, σχεδόν όλοι οι σημερινοί, μεγάλοι πλέον σταρ, του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά και της υποκριτικής…

Η Μαρία, αργά και μεθοδικά, κατέκτησε με το «σπαθί» της μια θέση στις «μεγάλες» τηλεοπτικές αρένες.

Υπάρχει, όμως, και μια σειρά όπου ενσάρωκσε έναν «κόντρα» ρόλο με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της, την οποία πιθανότατα θα ήθελε να «διαγράψει» από το κατά τ’ άλλα πλούσιο βιογραφικό της. Αυτόν της ιερόδουλης!

Τι είχε συμβεί;

Τη μακρά περίοδο, κατά την οποία η Μαρία Μπεκατώρου εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε προβληθεί μια μίνι διαδικτυακή σειρά το Mediasoup, το «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε».

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας η Μαρία έπαιξε την ιερόδουλη.

Ήταν μια σειρά της Σεμίνας Διγενή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη και η οποία διακωμωδούσε την περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην τελευταία του δουλειά, προτού αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

Δείτε εδώ το  video από το παρελθόν που θέλει να εξαφανίσει

Φέτος η Μαρία Μπεκατώρου, έκανε την έκπληξη και μετά από πολλά χρόνια αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 για νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του Mega και το παιχνίδι «The Chase».

Για τη “μεταγραφή” της  αυτή σε συνέντευξή της είχε πει:

«Είμαι πανέτοιμη να επιστρέψω στο πλατό γιατί έκατσα και πάρα πολύ. Έχω να μπω σε πλατό από τον Μάιο. Είναι πάρα πολύ για μένα, που μου αρέσει και η δουλειά μου και το περιβάλλον το τηλεοπτικό. Ήταν όμως για καλό. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα με τη διπλάσια όρεξη.

Στην ερώτηση πώς αποφάσισε να μετακομίσει στο MEGA, απάντησε; «Ήταν μία βασανιστική απόφαση γιατί είμαι έτσι σαν χαρακτήρας. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα αποφάσεις. Ταλαιπωρούμαι, ταλαιπωρώ και τους γύρω μου. Νομίζω τώρα είμαι καλά. Έκανα το μεγάλο βήμα με μεγάλη χαρά αλλά μέχρι να γίνει το σκέφτηκα πολλές φορές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments