Lifestyle

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Vogue από την έκθεση Carolina Herrera φθινόπωρο/χειμώνας 2022

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Vogue από την έκθεση Carolina Herrera φθινόπωρο/χειμώνας 2022
Αυτή τη σεζόν, ο δημιουργικός διευθυντής Wes Gordon δημιουργεί αισιόδοξα στοιχεία στις χαρακτηριστικές σιλουέτες του.

Ο Wes Gordon επέστρεψε στο δρόμο, συναντά πελάτες και επιδεικνύει την ανοιξιάτικη συλλογή του για την Carolina Herrera. Είπε ότι είναι το αγαπημένο του κομμάτι της δουλειάς, δεύτερο μόνο μετά την εφαρμογή των ρούχων για αρχή. «Ο πελάτης μας αναζητά κομμάτια που γιορτάζουν τη στιγμή. Θέλει το ουάου από τον Ερέρα – να ζήσει τη στιγμή, να ντυθεί». Carolina Herrera

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Gordon κράτησε τη συλλογή του για την Carolina Herrera φθινόπωρο/χειμώνα 2022 χαρακτηριστικά αισιόδοξη, δίνοντάς της ένα πραγματικά παιχνιδιάρικο σερί. Αρχικά, ακούστηκαν νεύματα στην κυρία Ερέρα: μια μπλούζα, ένα σακάκι και ένα φόρεμα παλτό, όλα με τα εντυπωσιακά ολόσωμα μανίκια που προτιμούσε. Ένα εφαρμοστό λευκό πουκάμισο και μια φούξια μεταξωτή moiré μπάλα φούστα είχε το όνομά της παντού. Ειδικεύτηκε σε ένα είδος πρακτικής μεγαλοπρέπειας.

Η επανερμηνεία του Γκόρντον, που ακολούθησε μερικά βλέμματα αργότερα, συνδύασε μια άνετη μαύρη ζακέτα με μαύρο τσιγάρο παντελόνι που ολοκληρώνεται με μια φούστα με σπαστό μπροστινό μέρος. Οι παρατηρητές της Μέγκαν Μαρκλ θα θυμούνται ένα κόκκινο νούμερο που της έφτιαξε ο Γκόρντον στα τέλη του περασμένου έτους, με παρόμοιο τρόπο.

Η Ariana DeBose, η Alexandra Daddario, η Sabrina Carpenter, η Alisha Boe και η Faouzia παρατάχθηκαν στην πρώτη σειρά του Gordon

Αυτές δεν είναι οι κυρίες που γευματίζουν της εποχής του Herrera, αλλά οι millennial multi-hyphenates. Εξ ου και η κυριαρχία των κοντών, μακριών σχημάτων σε στιλ της δεκαετίας του ’60, των φορεμάτων για πάρτι με κορσέδες και «αιωρούμενα» σουτιέν, και των συννεφιασμών από τούλι plissé.

Ένα στράπλες φόρεμα με κολάζ από μεγάλα, ιδιότροπα λουλούδια κεντημένα με μεταλλικές πούλιες θα ήταν μια γοητευτική επιλογή για τα πρώτα Όσκαρ ενός νεαρού σταρ. Για μια υποψήφια, η κυρία Herrera θα υποστήριζε ένα στράπλες φόρεμα στήλης κατιφέ με μια φούστα. Εκείνη έγνεψε καταφατικά και έδειξε με ενθουσιασμό καθώς περνούσε.

Κάποια βλέμματα παρασύρθηκαν από το μήνυμα: Τα Φωβιστικά φλοράλ είχαν έξαρση, αλλά όχι βαρύτητα, και μια φόρμα με βουτιά μπροστά, κεντημένη με τζετ χάντρες, έγερνε προς την υπερβολική ρατσιστική φόρμα. Αλλά τα καλύτερα κομμάτια είχαν τον παράγοντα wow που ο Gordon λέει ότι λαχταράει η γυναίκα Herrera. Στο τέλος του σόου, έβγαλε τους πατρόν Miro Hermes και François Bouchet, οι οποίοι αποσύρονται μετά από 22 χρόνια και 19 χρόνια στο label, αντίστοιχα. Ωραία χειρονομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments