Lifestyle

Πώς λειτουργεί πραγματικά ο ζηλευτά φιλικός γονικός διακανονισμός του Bradley Cooper και της Irina Shayk

Πώς λειτουργεί πραγματικά ο ζηλευτά φιλικός γονικός διακανονισμός του Bradley Cooper και της Irina Shayk

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία- Hollywood Life

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk που τερμάτισαν τη ρομαντική τους σχέση το 2019, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μοιραστούν οικογενειακό χρόνο με την 4χρονη κόρη τους Lea.

Και αυτό δεν αμφισβητήθηκε ποτέ για τον Bradley Cooper και την Irina Shayk, οι οποίοι τελείωσαν το ειδύλλιό τους πριν από σχεδόν τρία χρόνια, αλλά παραμένουν συνεργάτες με μια άλλη έννοια της λέξης.

«Έχουν μια πολύ φιλική σχέση», λέει πηγή στο E! Τα νέα των πρώην, που καλωσόρισαν την κόρη τους Lea de Seine Shayk Cooper τον Μάρτιο του 2017. Ο  Cooper και ο Shayk ζουν λίγα τετράγωνα μακριά ο ένας από τον άλλο στη Νέα Υόρκη και πηγαίνουν τακτικά σε εξόδους ως τριμελής οικογένεια .

Φωτογραφία: Wonderwall.com

Οι δραστηριότητες που κάνουν μαζί

«Δεν είναι καθόλου τεταμένο το κλίμα», προσθέτει η πηγή, μοιράζοντας ότι ο ηθοποιός και το μοντέλο περνούν κοινό χρόνο στο σπίτι του ένα και του άλλου. «Είναι πάντα εξαιρετικά εγκάρδιο το κλίμα».

Τίποτα από αυτά δεν προκαλεί έκπληξη σε αυτό το σημείο, ένας εμπιστευόμενος είπε στο E! Τα νέα αμέσως μετά το χωρισμό τους το 2019 ότι η Νο. 1 προτεραιότητά τους ήταν να διατηρήσουν τα πράγματα φιλικά για τη Lea. «Ελπίζουν να μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί ως οικογένεια και θα τη μεγαλώσουν με τους δύο γονείς να είναι πολύ δραστήριοι και να συμμετέχουν στην κοινή της ζωή», μοιράστηκε η πηγή.

Μια άλλη πηγή είπε στο E! Ειδήσεις τον Μάρτιο του 2020 ότι ο Κούπερ και ο Σάικ δούλευαν και ταξίδευαν πολύ, αλλά «έχουν ένα καλό σύστημα για τη Λία και εναλλάσσονται μαζί της. Μαζεύονται επίσης ως οικογένεια και κάνουν πράγματα όποτε μπορούν, επικοινωνούν πολύ και είναι καλοί φίλοι».

Όπως είναι φυσικό, η πηγή πρόσθεσε: “Και οι δύο αγαπούν την κόρη τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και θέλουν το καλύτερο για αυτήν. Τα πάνε καλά και όλα είναι πολύ θετικά. Είναι ακόμα μια μεταβατική περίοδος και προσπαθούν να καταλάβουν πώς θα λειτουργήσει προχωρούν, αλλά κρατάνε φιλικές επαφές».

Φωτογραφία – Page Six

Πως πέρασαν στην καραντίνα

Μέρες αργότερα, ο COVID-19 κηρύχθηκε πανδημία, η Νέα Υόρκη έκλεισε και οι γονείς σε όλο τον κόσμο έπρεπε να γίνουν δημιουργικοί όταν επρόκειτο να διασκεδάσουν τα παιδιά τους. Ο Κούπερ βρέθηκε με απροσδόκητο ελεύθερο χρόνο όταν η παραγωγή της ταινίας του Nightmare Alley διακόπηκε στο Τορόντο και δεν συνεχίστηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, και η Shayk παρομοίως αποκλείστηκε από τους συνήθεις τρόπους της για jet-setting.

Οι ακόλουθοι του Shayk στο Instagram ήταν πεπεισμένοι ότι είχαν ένα κοινό Halloween τον περασμένο Οκτώβριο, αφού αναγνώρισαν ότι έμοιαζαν με τα μπλε μάτια του Cooper που κρυφοκοιτάγονταν μέσα από μια μάσκα γορίλα σε μια selfie που μοιράστηκε. Και δεν υπήρχε καμία παρεξήγηση ποιος ήταν όταν εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτες στο West Village και να πηγαίνουν τη Lea σε μια παράσταση του The Nutcracker στο Lincoln Center τον Νοέμβριο. Μετά το μπαλέτο, το τρίο πήγε για δείπνο στο φιλικό προς την οικογένεια Felice με την Anne Hathaway και τον σύζυγό της, Adam Shulman.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments