Lifestyle

Το μουσικό βίντεο της Selena Gomez και των Coldplay “Let Somebody Go” είναι συγκλονιστικό και συγκινητικό

Το μουσικό βίντεο της Selena Gomez και των Coldplay “Let Somebody Go” είναι συγκλονιστικό και συγκινητικό

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία: The Business of Fashion

Το ασπρόμαυρο βίντεο παρουσιάζει την Gomez και τον Κρις Μάρτιν να απλώνουν το χέρι ο ένας για τον άλλον καθώς η πόλη κυριολεκτικά τους χωρίζει.

Μήνες αφότου κυκλοφόρησαν το ντουέτο τους, “Let Somebody Go”, η Selena Gomez και οι Coldplay κυκλοφόρησαν ένα trippy, σε στυλ Inception μουσικό βίντεο για το κομμάτι. Το ασπρόμαυρο βίντεο παρουσιάζει την Gomez και τον Κρις Μάρτιν να απλώνουν το χέρι ο ένας για τον άλλον καθώς η πόλη κυριολεκτικά τους χωρίζει. Είναι γλυκόπικρο και ταυτόχρονα μαγευτικό να το βλέπεις, μέχρι τη στιγμή που παίρνουν την τελευταία τους αγκαλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Ο Μάρτιν μίλησε στην Apple Music τον Οκτώβριο για το τραγούδι και τη συνεργασία με την Gomez . Το τραγούδι είναι «απλά μια πραγματικά υπέροχη μπαλάντα. Και πολύ νωρίς συνειδητοποιήσαμε ότι χρειαζόταν ένα γυναικείο αντίστοιχο της φωνητικής», είπε ο Martin, σύμφωνα με την Genius.

Και πρόσθεσε, «Και ήμασταν πολύ ευγνώμονες που όταν ζητήσαμε από τη Selena να τραγουδήσει σε αυτό, της άρεσε το τραγούδι και χάρηκε που το έκανε. Οι συνεργασίες γενικά είναι κάτι που προτιμάμε να κάνουμε τώρα. Δεν το κάναμε ποτέ πριν. Όταν ήμασταν νεότεροι, κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και νιώθαμε ότι έπρεπε να αποδείξουμε τα πάντα μόνοι μας. Αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός, γίνεται πιο ενδιαφέρον για εμάς να συνεργαζόμαστε με άλλους ανθρώπους από διαφορετικά μέρη του κόσμου, διαφορετικά είδη. Απλώς προσθέτει χρώμα και χαρακτήρα στη μουσική».

Η Γκόμεζ ανέβασε το μουσικό βίντεο στο δικό της Instagram, μοιράζοντας ένα παιχνιδιάρικο στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της ίδιας και του Μάρτιν στο σετ μαζί, βγάζοντας τη γλώσσα τους έξω από την κάμερα. Το βίντεο Let Somebody Go κυκλοφορεί τώρα!! @coldplay», έγραψε, κάνοντας tag στο συγκρότημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments