Trash

GNTM: Η ιστορική εμφάνιση χωρίς εσώρουχο που διέλυσε την AGB

GNTM: Η ιστορική εμφάνιση χωρίς εσώρουχο που διέλυσε την AGB
GNTM: Η 20χρονη πλέον Μαρία που την μάθαμε μέσα από το GNTM παρότι πήγε στο ριάλιτι μόδας σχετικά άπειρη όπως δήλωνε και η ίδια, κατάφερε σε μια δοκιμασία να βάλει "φωτιά" στα μηχανάκια της AGB.

Η 20χρονη πλέον Μαρία που την μάθαμε μέσα από το GNTM παρότι πήγε στο ριάλιτι μόδας σχετικά άπειρη όπως δήλωνε και η ίδια, κατάφερε σε μια δοκιμασία να βάλει “φωτιά” στα μηχανάκια της AGB. Ο λόγος φυσικά για την καυτή εμφάνιση της χωρίς εσώρουχο… που ανέδειξε τόσο τα καλλίγραμμα πόδια της όσο και τα “απόκρυφα” σημεία του σώματος της.

Η Μαρία με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, έχει όνειρό της να συνδυάσει μια μεγάλη καριέρα στο modelling παράλληλα με τις σπουδές της στην Κοινωνική Ανθρωπολογία.  Το πλούσιο ταλέντο της Μαρίας “κόβει” την ανάσα και δεν μπορεί να περάσει απαρήτητο.

Κι αν η παραπάνω φωτογραφία ανέβασε το θερμόμετρο στα “ύψη” για τον ανδρικό πληθυσμό, οι αξέχαστες πόζες της χωρίς εσώρουχο άφησαν εποχή στο GNTM 4 και “έσπασαν τα μηχανάκια” της AGB.

Το τότε 19χρονο μοντέλο έπρεπε να δουλέψει σε σουρεαλιστικές πόζες πάνω σε έπιπλα. Η ίδια παρότι πήγε έβαλε το φόρεμά της ανάμεσα στα πόδια, μας έδειξε τα “καυτά” σημεία του σώματος της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments