Τεχνολογία

Γιατί λατρέψαμε το πρώτο κινητό στην Ευρώπη που… αλλάζει χρώμα

Γιατί λατρέψαμε το πρώτο κινητό στην Ευρώπη που… αλλάζει χρώμα
Το realme 9 Pro φέρνει μια εμπειρία μαγείας στην τσέπη μας

Design χωρίς προηγούμενο, πανίσχυρος επεξεργαστής, κάμερα που καταφέρνει να αποτυπώσει και την πιο μικρή λεπτομέρεια και φίλτρα που μας επιτρέπουν να ξεδιπλώσουμε τον καλύτερο φωτογραφικό μας εαυτό είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα μας στοιχεία στο νέο 5G smartphone της realme, το realme 9 Pro που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Η (μέσα και έξω) εντυπωσιακή συσκευή με τα flagship χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή, αναμένεται σύντομα να κατακτήσει την ευρωπαϊκή αγορά. Ας δούμε γιατί.

Ένας ηλεκτρονικός χαμαιλέοντας

Όποιος υποστηρίξει ότι δεν δίνει σημασία στο design επιλέγοντας το νέο του κινητό, ψεύδεται ασυστόλως. Και το realme 9 Pro σίγουρα καταφέρνει να ξεχωρίσει – σε τέτοιο βαθμό, που θα λυπάστε να χρησιμοποιήσετε θήκη. Χάρη στο μοναδικό εφέ φωτοτροπίας, το πίσω κάλυμμα κυριολεκτικά μεταμορφώνεται από ιριδίζον μπλε σε παθιασμένο κόκκινο, μέσα σε τρία δευτερόλεπτα έκθεσης σε ηλιακό ή υπεριώδες φως. Όταν ξαναβρεθεί στη σκιά, επανέρχεται μέσα σε περίπου 2-5 λεπτά. Εντυπωσιακό;

Κορυφαίες εικόνες

Με ανάλυση στα 64MP για την κύρια κάμερα, υπερευρυγώνιο φακό 119 μοιρών και κάμερα 4cm Macro, αλλά και μια εξαιρετική ποικιλία από λειτουργίες και φίλτρα για πειραματισμούς επαγγελματικού επιπέδου, το realme 9 Pro καταφέρνει να δώσει άρτιες και λεπτομερείς εικόνες σε κάθε επίπεδο φωτισμού, που σίγουρα ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της κατηγορίας του.

Πανίσχυρος επεξεργαστής

Ο Snapdragon 695 5G μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το gaming και κάθε άλλη «βαριά» εφαρμογή στο έπακρο χωρίς κολλήματα και διακοπές – ενώ σε αυτό το πεδίο θα μας βοηθήσει πολύ και ο προσαρμοστικός ρυθμός ανανέωσης της οθόνης Ultra Smooth 120Hz έξι επιπέδων. Το νέο μας smartphone είναι σε θέση να αναγνωρίζει αν παρακολουθούμε ταινία, αν βλέπουμε τηλεόραση, αν παίζουμε παιχνίδια ή αν ασχολούμαστε με κάποια ακόμη πιο απαιτητική λειτουργία, και προσαρμόζει αναλόγως τον ρυθμό ανανέωσης σε μια κλίμακα από 30 έως 120 Hz προκειμένου το κινητό μας να ανταποκρίνεται στιγμιαία σε κάθε άγγιγμα στην οθόνη, χωρίς να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από ό,τι χρειάζεται.

Άλλα δυο μεγάλα plus για τους gamers; Το σύστημα υδρόψυξης που κρατά το 5G smartphone πάντα στην ιδανική θερμοκρασία, ώστε το gaming να μη σταματά, αλλά και η πανίσχυρη μπαταρία στα 5000mAh.

Συμπέρασμα

Με σπάνια χαρακτηριστικά για την κατηγορία του, το realme 9 Pro θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, χωρίς να καταστήσει… ελλειμματικό τον προϋπολογισμό τους. Κάτι μας λέει ότι σύντομα θα ακούμε παντού για αυτό.

Mπορείτε να προπαραγγείλετε το realme 9 Pro και να επωφεληθείτε από τη μειωμένη τιμή του στα 319€.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments