Lifestyle

Η Camila Cabello μιλάει για την στιγμή που περπάτησε στα σύνορα με το Μεξικό ως μετανάστρια

Η Camila Cabello μιλάει για την στιγμή που περπάτησε στα σύνορα με το Μεξικό ως μετανάστρια
Camila Cabello: Κάναμε μια βόλτα με τον καλλιτέχνη και να τι μάθαμε

Η Camila Cabello βρίσκεται στη γενέτειρά της, το Μαϊάμι, κοντά στο σημείο όπου ζει σε αυτό που το περιγράφει ως «θεραπευτικό μέρος» και «τροπική όαση». Μέσα στο πράσινο που μοιάζει με ζούγκλα για το οποίο είναι γνωστό το Μαϊάμι, μπαίνει σε μια αποβάθρα. Είμαι σε μια πεζοπορία στη δική μου πράσινη όαση στο τοπικό μου πάρκο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Νιώθω σαν να περπατώ δίπλα στη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια καθώς ακούω την ηχογράφηση σε στυλ podcast πρώτου προσώπου στην εφαρμογή Apple Fitness+, που υποστηρίζεται από το Apple Watch.

View this post on Instagram

A post shared by camila (@camila_cabello)

Σε αντίθεση με τις σκηνοθετημένες, εκπαιδευμένες σε μέσα ενημέρωσης απαντήσεις που έχουμε συνηθίσει όταν πρόκειται για μια τυπική συνέντευξη, η Cabello μιλούσε ειλικρινά για την παιδική της ηλικία.

Τι είπε για τα παιδικά χρόνια της

«Ήρθα στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήμουν περίπου επτά χρονών και δεν μιλούσα αγγλικά», παραδέχεται η Cabello. Σύμφωνα με το αστέρι του «Havana», αυτή και η μητέρα της απλώς πέρασαν τα σύνορα από το Μεξικό. «Την ώρα που είμαστε Κουβανοί, θα μπορούσαμε να μπούμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και να είμαστε νόμιμοι και να είμαστε στο δρόμο για να γίνουμε πολίτες. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας αμέσως γιατί είναι Μεξικανός και Μεξικανοί τώρα και εκείνη την εποχή δεν μπορούσαν να περάσουν νόμιμα έτσι».

Και συνέχισε, «Οι γονείς μου με έφεραν εδώ για τον ίδιο λόγο που μεταναστεύουν πολλές οικογένειες μεταναστών, κάτι που είναι απλά υπάρχουν ευκαιρίες που δεν είναι διαθέσιμες στη χώρα όπου ζεις, ή βία. Οι γονείς μου αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή για μένα».

Μέσα στη συζήτηση (οι γλάροι ακούγονταν στο βάθος), η Cabello συζήτησε επίσης ότι αισθάνεται εξαιρετικά καμμένη  από την πανδημία. «Δεν είχα χρόνο να μάθω ποιος ήμουν εκτός της καριέρας μου».

View this post on Instagram

A post shared by camila (@camila_cabello)

Ο τραγουδιστής αργότερα πρόσθεσε: «Σίγουρα ζήτησα βοήθεια. Ζήτησα χρόνο. Και έμαθα πολλά εργαλεία. Δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα. Διαφορετικά είδη θεραπείας, διαλογισμός, άσκηση, αλλαγή του τρόπου διατροφής μου, αλλαγή του τρόπου με τον οποίο προγραμματίζω το χρόνο μου και φροντίζοντας να υπάρχει ισορροπία».

Την περασμένη εβδομάδα, η Cabello ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον επί δύο χρόνια αγόρι της, Shawn Mendes.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments