Lifestyle

Η κρεβατοκάμαρα της Christina Aguilera μέσα στην έπαυλη του Beverly Hills είναι από άλλο κόσμο

Η κρεβατοκάμαρα της Christina Aguilera μέσα στην έπαυλη του Beverly Hills είναι από άλλο κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - Hello Magazine

Η Christina μπήκε στο Instagram για να επιδείξει το «τέλειο τζιν» της, αλλά ήταν το δωμάτιο πίσω της που κόντεψε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Christina Aguilera έχει μια τολμηρή αίσθηση του στυλ και αν η κρεβατοκάμαρά της είναι κάτι που αξίζει, η εσωτερική της αισθητική είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

Το τζίνι σε ένα μπουκάλι χτύπησε τους θαυμαστές της όταν άνοιξε τις πόρτες της πολυτελούς έπαυλής της στο Μπέβερλι Χιλς και τους έριξε μια κλεφτή ματιά στην κρεβατοκάμαρά της.

Η Χριστίνα μπήκε στο Instagram για να επιδείξει το «τέλειο τζιν» της, αλλά ήταν το δωμάτιο πίσω της που κόντεψε να κλέψει τις εντυπώσεις

Η τραγουδίστρια στεκόταν στο καμαρίνι του μπουντουάρ της που είχε ένα ασπρόμαυρο δάπεδο με πλακάκια και υπήρχε μια μαύρη κουρτίνα με χάντρες τραβηγμένη στο πλάι που οδηγούσε στον χώρο ύπνου της.

Η Χριστίνα δεν είχε επιλέξει ουδέτερους, ηρεμιστικούς τόνους που συνδέονται με τον ύπνο και αντ’ αυτού το τεράστιο κρεβάτι της ήταν γεμάτο με ροζ, ασπρόμαυρα μαξιλάρια και υπήρχε ένας ροζ χρυσός πολυέλαιος κρεμασμένος πάνω από το κρεβάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments