Lifestyle

Justin Bieber: Θετικός στον κορωνοϊό μετά το VIP πάρτι του Super Bowl – Που βρίσκεται η σύζυγός του Hailey

Justin Bieber: Θετικός στον κορωνοϊό μετά το VIP πάρτι του Super Bowl – Που βρίσκεται η σύζυγός του Hailey
Justin Bieber: Ο διάσημος ποπ σταρ χρειάστηκε να αναβάλει τη συναυλία του στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) μετά από σόου που έδωσε στην Pechanga Arena του Midway District στο Σαν Ντιέγκο. Ο 27χρονος είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με εκπρόσωπό του. Ο διάσημος ποπ σταρ χρειάστηκε να αναβάλει τη συναυλία του στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας.

Η έναρξη της περιοδείας στο Σαν Ντιέγκο είχε τεράστια επιτυχία και ο Τζάστιν είναι ενθουσιασμένος που φέρνει αυτό το θεαματικό σόου στους φανς του στο Λας Βέγκας

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

«Λόγω των θετικών αποτελεσμάτων της COVID εντός της οικογένειας του Justice Tour, θα πρέπει δυστυχώς να αναβάλουμε το σόου της Κυριακής στο Λας Βέγκας. Ο Μπίμπερ είναι φυσικά πολύ απογοητευμένος, αλλά η υγεία και η ασφάλεια του συνεργείου και των θαυμαστών του είναι πάντα η νούμερο ένα προτεραιότητά του. Η έναρξη της περιοδείας στο Σαν Ντιέγκο είχε τεράστια επιτυχία και ο Τζάστιν είναι ενθουσιασμένος που φέρνει αυτό το θεαματικό σόου στους φανς του στο Λας Βέγκας», αναφέρεται σε δήλωση του το site του T-Monile Arena.

Η περιοδεία του Μπίμπερ ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η συναυλία του Λας Βέγκας έχει προγραμματιστεί εκ νέου για την Τρίτη 28 Ιουνίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αρένας.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν νοσεί και η Χέιλι Μπίμπερ

Τα νέα για την ασθένειά του, όπως αναφέρει το Page Six έρχονται μία εβδομάδα μετά από την εμφάνισή του σε πλήθος θαυμαστών στο Pacific Design Center του West Hollywood, σε pre-Super Bowl πάρτι. Τραγούδησε τα «Yummy», «Peaches» και «As I Am» και στο ακροατήριο βρέθηκαν οι Leonardo DiCaprio, Eli Manning, Chrishell Stause, Jason Oppenheim και η σύζυγός του, το supermodel Χέιλι Μπάλντγουιν Μπίμπερ (Hailey Baldwin Bieber). Στο πλαίσιο της εμφάνισης του Μπίμπερ ο γνωστός ράπερ, Kodak Black (κατά κόσμον Bill Kapri) δέχθηκε πυροβολισμούς και τραυματίστηκε.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν νοσεί και η Χέιλι Μπίμπερ, κάτι που δεν αποκλείεται αφού οι δυο τους είναι αχώριστοι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χέιλι μίλησε για την απόφασή της να καθυστερήσιε λίγο την απόκτηση παιδιών με τον ποπ σταρ, καθώς πιστεύει ότι είναι ακόμα πολύ μικρή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments