Lifestyle

Το γυμνό στήθος της Νικολέττας Ράλλη προκαλεί εμφράγματα

Το γυμνό στήθος της Νικολέττας Ράλλη προκαλεί εμφράγματα
Το γυμνό στήθος της Νικολέττας Ράλλη προκαλεί εμφράγματα

Η Νικολέττα Ράλλη, έχει αποδείξει ότι της αρέσουν τα δύσκολα και  μπορεί να τα καταφέρει, και να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Η μελαχρινή καλλονή, έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολλά ταλέντα, αλλά και πληθωρικά προσόντα, ικανά να στείλουν πολλούς στα…επείγοντα.

Ξεκίνησε από το μόντελινγκ, μεταπήδησε στην υποκριτική και από κει στην παρουσίαση, χωρίς να απασχολεί ιδιαίτερα τις σκανδαλοθηρικές στήλες. Άλλωστε χρόνια στον χώρο ξέρει να αποφεύγει τις παγίδες του.

Με “περγαμηνές” από το μόντελινγκ, δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει ένα “καυτό” κορμί, αλλά αυτό που σίγουρα τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα είναι το πλούσιο στήθος της…

Αισθησιακή με αναλογίες “φωτιά και λάβρα” παρασύρει το βλέμμα και εξάπτει τη φαντασία …

Η σεξουαλικότητα που εκπέμπει, αλλά και ο αισθησιασμός της, συνδυάζονται ιδανικά και κατατάσσουν τη μελαχρινή οπτασία στις πρώτες θέσεις των φαντασιώσεων πολλών ανδρών, οι οποίοι “ψηφίζουν” Νικολέττα… “δαγκωτό”…

Δυνατό της σημείο, που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά, το σφριγηλό και στητό στήθος της, που δεν διστάζει να δείξει χωρίς αναστολές και ντροπές, προκαλώντας πολλαπλά εμφράγματα …

Δείτε γιατί το στήθος της προκαλεί εμφράγματα

Η Νικολέττα δεν διστάζει να δώσει και συμβουλές για στητό και σφριγηλό στήθος σαν το δικό της, που μπορείτε πολύ απλά να τις ακολουθήσετε

Μερικές από τις οποίες είναι: Όταν βάζετε ενυδατική στην περιοχή του στήθους, εννοούμε την περιοχή του μπούστου. Τι εννοούμε; Απαλές ανοδικές κινήσεις γύρω από το στήθος, στέρνο μέχρι και λαιμό και πάντα αποφεύγουμε την περιοχή της θηλής.

Σουτιέν! Πάντα μα πάντα μα πάντα, να φοράτε το σωστό μέγεθος! ΟΧΙ δεν φοράμε όλες οι γυναίκες 75Β. Για παρά πολλά χρόνια και εγώ η ίδια φορούσα 75B, μέχρι που μέσα από το μόντελινγκ και με αφορμή έναν κατάλογο εσωρούχων ανακάλυψα ότι φοράω 70D. Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε σε ένα κατάστημα εσώρουχων και να ζητήσετε βοήθεια από τις πωλήτριες όσον αφορά το ακριβές νούμερο.

Δεν έχει υπάρξει μέρα, στιγμή λεπτό που δεν φορούσα κάτι να μου «κρατάει» το στήθος. Ακόμα και στον ύπνο μου πάντα μα πάντα το κατάλληλο αθλητικό μπουστάκι (ποτέ με μπανέλα, ποτέ να με σφίγγει). Μέσα στην ημέρα ότι και να κάνω πάντα μα πάντα ιδανικά κάποιο πάλι αθλητικό σουτιέν, ενώ εννοείται ότι όπου απαιτείται φοράω τα κλασσικά αγαπημένα μας σουτιέν. Δεν υπάρχει να ξέρετε στηθόδεσμος που δεν κάνει καλά την δουλειά του, ακόμα και 80F να φοράτε. Απλά δεν έχετε ανακαλύψει εσείς το σωστό. Επίσης όσον αφορά τα στράπλες, ακόμα και εκεί έχει προχωρήσει και η αισθητική και η ποιότητα και μπορεί μια γυναίκα να βρει τον σωστό στηθόδεσμο, χωρίς να φοράει την παρά πολύ κακή αισθητικά σιλικονάτη τιράντα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments