Διεθνή

Ολλανδία: Ομηρία σε κατάστημα της Apple στο Άμστερνταμ

Ολλανδία: Ομηρία σε κατάστημα της Apple στο Άμστερνταμ
Σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση της ολλανδικής αστυνομίας έξω από το κατάστημα όπου ληστής κρατάει όμηρο - Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητά δύο εκατομμύρια ευρώ σε bitcoin, ειδάλλως απειλεί ότι θα ανατινάξει το κατάστημα.

Αίσιο τέλος είχε η πολύωρη ομηρία σε κατάστημα της Apple στο κέντρο του Άμστερνταμ, καθώς όπως ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία ο ένοπλος συνελήφθη.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι αρκετά άτομα είχαν βγει από το κατάστημα, που βρίσκεται σε κεντρική πλατεία της πόλης. Από νωρίς το απόγευμα, αστυνομικοί είχαν εκκενώσει την πλατεία που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του εμπορικού κέντρου του Άμστερνταμ και είχαν ζητήσει από τους περίοικους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Η καθυστέρηση ωστόσο στην ενημέρωση από τις αρχές είχε ως αποτέλεσμα χρήστες του διαδικτύου να αναλάβουν ρόλο…ντεντέκτιβ.

Σε εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media φαίνεται ένας ένοπλος άνδρας να κρατάει ένα άτομο πίσω από ένα παράθυρο και να το απειλεί με το όπλο!

Χαρακτηριστική είναι μία ανάρτηση που δείχνει τον ένοπλο να κάθεται απέναντι από τον όμηρο, ο οποίος φαίνεται να είναι δεμένος πισθάγκωνα, ενώ δίπλα του υπάρχει ένα όπλο.

Μάλιστα, ο χρήστης που «ανέβασε» τη συγκεκριμένη φωτογραφία, σχολιάζει «τι γυρεύει το όπλο δίπλα στον όμηρο;», ενώ κάποιοι έχουν αρχίσει να διατυπώνουν ακόμα και υποψίες περί «συνεργασίας» μεταξύ ομήρου και ενόπλου, ακριβώς λόγω της συγκεκριμένης φωτογραφίας. Πληροφορίες που μένουν να επιβεβαιωθούν, ήθελαν τον ένοπλο να ζητά δύο εκατ. ευρώ σε bitcoin, διαφορετικά απειλούσε να ανατινάξει το κατάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments