Lifestyle

Η μικρή αδερφή της Kate Moss, Lottie Moss μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Η μικρή αδερφή της Kate Moss, Lottie Moss μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - Oneman.gr

Είναι άγνωστο πόσο καιρό η Lottie Moss θα βρίσκεται σε θεραπεία ή για τι ακριβώς θεραπεία θα βρίσκεται σε απεξάρτηση.

Η μικρή αδερφή της Kate Moss, Lottie Moss, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της νύχτας ότι εισήχθη σε κέντρο θεραπείας για ύποπτη κατάχρηση ουσιών. Σε ένα πρόσφατο βίντεο του TikTok, η 24χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να εκστομίζει τις λέξεις στο «Έβερεστ» του Labrinth. Τα συνοδευτικά λόγια έγραφαν: «Όταν όλοι παίρνουν γοητεία, αλλά είσαι κυριολεκτικά σε r3h4b».

@lottiemossxI think I took euphoria too literally u guys 😑♬ mount everest sped up – xxtristanxo

View this post on Instagram

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Στη λεζάντα, η influencer και το μοντέλο αναφέρθηκαν στη σειρά του HBO Euphoria, γράφοντας: «Νομίζω ότι κατάλαβα την ευφορία κυριολεκτικά ρε παιδιά 😑». Είναι άγνωστο πόσο καιρό η Lottie θα βρίσκεται σε θεραπεία ή για τι ακριβώς θα βρίσκεται σε απεξάρτηση.

Έρχεται αφού το εξαιρετικά δημοφιλές δράμα με πρωταγωνιστές τη Zendaya και τον Sydney Sweeney δέχθηκε πυρά τον Ιανουάριο για εθισμό και κατάχρηση ουσιών από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ για τα ναρκωτικά D.A.R.E. Η οργάνωση είπε ότι «επιλέγει να εξυμνεί και να απεικονίζει εσφαλμένα τη χρήση ναρκωτικών μαθητών γυμνασίου, τον εθισμό, το ανώνυμο σεξ, τη βία και άλλες καταστροφικές συμπεριφορές ως κοινές και ευρέως διαδεδομένες στον σημερινό κόσμο».

View this post on Instagram

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Μετά το επεισόδιο πέντε της δεύτερης σεζόν αυτής της εβδομάδας  η Zendaya απάντησε στην κριτική σε μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly

«Η παράστασή μας δεν είναι σε καμία περίπτωση μια ηθική ιστορία για να διδάξει στους ανθρώπους πώς να ζουν τη ζωή τους ή τι πρέπει να κάνουν», είπε η ηθοποιός στο δημοσίευμα. «Αν μη τι άλλο, το συναίσθημα πίσω από την Ευφορία, ή οτιδήποτε άλλο προσπαθούσαμε να κάνουμε με αυτήν, είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται λίγο λιγότερο μόνοι στην εμπειρία και τον πόνο τους. Και ίσως να νιώθουν ότι δεν είναι οι μόνοι που περνούν ή ασχολούνται με αυτό με το οποίο έχουν να κάνουν».

Η Lottie είναι από καιρό ανοιχτή για τους αγώνες της με το άγχος και την αυτοθεραπεία. Τον Απρίλιο του 2020 μοιράστηκε στο Instagram, «Οι αγώνες μου με έκαναν να φέρομαι εκτός χαρακτήρα και τελικά νομίζω ότι γινόμουν ένα άτομο που δεν μου άρεσε πολύ, γι’ αυτό και μούδιασα τον εαυτό μου με ουσίες και κατέβασα τον εαυτό μου με την παραμέλησή μου. Η ψυχική μου υγεία και η γενική μου υγεία, το να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο με δυσκόλεψε πολύ να βγω».

Η μικρή αδερφή της Kate Moss δεν βάζει φρένο στην πρόκληση όταν ποζάρει στον φακό. Η τελευταία αποκαλυπτική της ανάρτηση στο Instagram το επιβεβαιώνει

Η Kate Moss δεν υπήρξε καμία αγία. Φλέρταρε πολλάκις με τους εθισμούς (μπορούσε να καταναλώσει 3 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα μπουκάλι βότκα μόνη της μέσα σε ένα βράδυ), τις εμμονές και γενικότερα με τον τρόπο που ζούσε με την καταστροφή, ακόμα και με τον θάνατο. Κατόρθωσε ωστόσο μέσα στα σκοτάδια της να γίνει το πιο φωτεινό μοντέλο της εποχής της.

View this post on Instagram

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Κάπως έτσι, ο εκτροχιασμός της Lottie Moss θυμίζει εκείνον της διάσημης αδερφής της. Μόνο που στη δική της περίπτωση η μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ φαίνεται να έχει πάει περίπατο.

View this post on Instagram

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Αν και ξεκίνησε το μόντελινγκ από τα 13 της χρόνια, υπήρξε ambassador για οίκους, όπως ο Bvlgari και ο Chanel, έκανε φωτογραφίσεις για εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών και πασαρέλες στις μεγαλύτερες Εβδομάδες Μόδας, παρά το γεγονός ότι το ύψος της δεν ήταν ποτέ σύμμαχος μόλις 1,65μ.

View this post on Instagram

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Αναρτά στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο αμφιλεγόμενο Onlyfans γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες και βίντεο. Εκεί, όπου οι αναρτήσεις της φλερτάρουν με το πορνογραφικό περιεχόμενο.

View this post on Instagram

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments