Lifestyle

Μια πηγή αποκαλύπτει ότι ο Zayn Malik και η Gigi Hadid είχαν «καταστροφική σχέση»

Μια πηγή αποκαλύπτει ότι ο Zayn Malik και η Gigi Hadid είχαν «καταστροφική σχέση»

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - Teen Vogue

Ο Malik και η Hadid χώρισαν μετά το περιστατικό, αλλά σύμφωνα με μια νέα αναφορά, το ζευγάρι επρόκειτο ούτως ή άλλως να χωρίσει.

Μετά από καταγγελίες ότι ο Zayn Malik «χτύπησε» τη Yolanda Hadid σε μια οικογενειακή διαμάχη,  ο τραγουδιστής έχει επικαλεστεί «καμία αμφισβήτηση» σε τέσσερις κατηγορίες για παρενόχληση κατά της μητέρας και της πρώην συντρόφου του, Gigi Hadid. Ουσιαστικά σημαίνει δήλωση ενοχής χωρίς επίσημη παραδοχή ενοχής. Ως αποτέλεσμα θα αναγκαστεί να εκτίσει 360 ημέρες δοκιμασίας και να ολοκληρώσει προγράμματα διαχείρισης θυμού και ενδοοικογενειακής βίας. Το μοντέλο φέρεται να έλειπε όταν έγινε ο καυγάς με τη μητέρα της.

Ο Malik και η Hadid χώρισαν μετά το περιστατικό, αλλά σύμφωνα με μια νέα αναφορά, το ζευγάρι επρόκειτο ούτως ή άλλως να χωρίσει. Πηγή από το US Weekly είπε στο δημοσίευμα ότι «είναι πολύ καλύτερο που έχουν χωρίσει».

«Η Gigi και ο Zayn είχαν μια πολύ καταστροφική σχέση όταν ήταν μαζί». Ο χρήστης πρόσθεσε: «Η Gigi υποστηρίζει την ικανότητα του Zayn να συνεννοείται καλά».

Φωτογραφία – Irish Examiner

Ο Μάλικ φέρεται επίσης να αποκάλεσε τη Γιολάντα Χαντίντ «μια ολλανδική πόρνη»

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας που έλαβε  φέρεται ο Zayn να «άρπαξε τη Γιολάντα και την έσπρωξε σε μια συρταριέρα, προκαλώντας ψυχική οδύνη και σωματικό πόνο». Ο Μάλικ φέρεται επίσης να αποκάλεσε τη Γιολάντα Χαντίντ «μια ολλανδική πόρνη» και της ζήτησε «να μείνεις μακριά από την κόρη [μου]».

Το ζευγάρι χώρισε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2018 μετά από λίγο λιγότερο από δύο χρόνια μαζί. Το 2019 αναζωπύρωσαν κρυφά τον έρωτά τους και στη συνέχεια η Χαντίντ έμεινε έγκυος. Το ζευγάρι έχει μια κόρη 13 μηνών, την Khai.

Ο πρώην σταρ των One Direction αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για κακοποίηση πριν λίγο καιρό σε ένα tweet

Σε ένα απόσπασμα, έγραψε: «Αυτό ήταν και θα έπρεπε ακόμα να είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά φαίνεται προς το παρόν υπάρχει διχασμός και παρά τις προσπάθειές μου να μας επαναφέρω σε ένα ειρηνικό οικογενειακό περιβάλλον που θα μου επιτρέψει να προφυλάξω  την κόρη μου με ένα τρόπο που της αξίζει, αυτό έχει «διαρρεύσει» στον Τύπο. Ωστόσο, ελπίζω να θεραπεύσω όλους όσους εμπλέκονται με τα σκληρά λόγια που μοιράζομαι και το πιο σημαντικό, παραμένω σε εγρήγορση για να προστατεύσω την Khai και να της δώσω την ιδιωτικότητα που της αξίζει».

Φωτογραφία – MM News TV

Η Χαντίντ παρέμεινε σιωπηλή για το θέμα. «Η Gigi είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στο καλύτερο για τον Khai. Ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», είπε ένας εκπρόσωπος της Gigi στο People.

Η αδερφή της, Bella, μοιράστηκε ένα κρυπτικό μήνυμα στις ιστορίες του Instagram στις 28 Οκτωβρίου που φαινομενικά αφορούσε το σκάνδαλο.

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σένα παρά να δουλέψω με τον εαυτό μου. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για μένα παρά να δουλέψετε στον εαυτό σας», έγραφε η λεζάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments