Lifestyle

Ο Cillian Murphy παροτρύνει τον κόσμο να βρει έμπνευση σε αυτό που αγαπά

Ο Cillian Murphy παροτρύνει τον κόσμο να βρει έμπνευση σε αυτό που αγαπά
Βρείτε έμπνευση στα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

Υπάρχει κάτι μαγικό στον Ιρλανδό ηθοποιό Cillian Murphy του θεάτρου και του κινηματογράφου  στις κινήσεις του, στη φωνή του και στο σώμα του. Αυτά είναι μερικά στοιχεία που τον κάνουν τόσο συναρπαστικό ηθοποιό  στην οθόνη – ξέρει πώς να σε κάνει να αισθάνεσαι πράγματα και να σε συγκινεί. Είναι επίσης το πρόσωπο που επιλέχθηκε για την τελευταία καμπάνια της Montblanc What Moves You, Makes You.

View this post on Instagram

A post shared by Cillian Murphy (@cillianmurphyofficiall)

Η νέα καμπάια

«Λένε ότι οι Ιρλανδοί είναι σπουδαίοι αφηγητές, ξέρεις; Αυτό το παλιό κλισέ», λέει ο Murphy στο νέο βίντεο της καμπάνιας. «Αλλά μου άρεσε η ιστορία σε κάθε μορφή, από τότε που ήμουν παιδί. Αρχικά τα βιβλία, μετά ασχολήθηκα με το θέατρο και μετά τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Αλλά για μένα ήταν πάντα το συναίσθημα».

Ο Μέρφι, στον οποίο συνοδεύονται από τους συναδέλφους Mark Makers (ο όρος της Montblanc για την εκτεταμένη οικογένεια της μάρκας και, πρέπει να ειπωθεί, αρκετά έξυπνος, δεδομένου του πλαισίου) Νοτιοκορεάτη DJ και επιχειρηματίας Peggy Gou, έχει χαράξει ένα όνομα για τον εαυτό του ως ηθοποιός. που ξέρει να εξαφανίζεται μέσα σε έναν ρόλο. Είναι ένα σπάνιο δώρο, που διαχωρίζει τους ηθοποιούς από τους καλλιτέχνες και που σε αφήνει να ξεχάσεις ότι βλέπεις κάποιον να παίζει. Αντίθετα, νιώθεις τη σκηνή μαζί τους.

«Η Cillian και η Peggy είναι και οι δύο Mark Makers», λέει ο Vincent Montalescaot του EVP Marketing της Montblanc. «Είναι και οι δύο μια ζωντανή απόδειξη ότι όταν κάνεις αυτό που σε εμπνέει θράσος και δημιουργικότητα, έχεις μια πιο ικανοποιητική ζωή. Με τους δικούς τους πρωτότυπους τρόπους, και οι δύο αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο μέσω της τέχνης και της δημιουργικότητάς τους».

Ποιοι κράτησαν το πανάκριβο στυλό

Η δημιουργία σημαδιών είναι μια υπογραφή για τη Montblanc, της οποίας τα εμβληματικά όργανα γραφής κρατήθηκαν από μερικά από τα πιο διάσημα χέρια στην ιστορία. Ήταν το στυλό της επιλογής πολλών προέδρων των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Μπους και Ομπάμα. Η βασίλισσα Ελισάβετ II λατρεύει τη μάρκα και ο δικός μας Malcolm Turnbull φέρεται να απολαμβάνει την αίσθηση ενός στυλό Montblanc Friedrich Schiller Special.

Το Murphy’s είναι το πιο πρόσφατο πρόσωπο που προσχώρησε στους Γερμανούς από τότε που κυκλοφόρησαν επίσημα την καμπάνια What Moves You, Makes You πέρυσι, συμμετέχοντας σε ένα περίφημο roll-call που περιλαμβάνει τους Spike Lee, Xin Zhi Lei και Taron Egerton. Ο σκοπός: να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους κάνοντας αυτό που τους κινεί, σε αντίθεση με το να ακολουθούν τη μαζική ροή.

Το οποίο περιγράφει την προσέγγιση του Μέρφι στη δική του τέχνη. Ο πρωταγωνιστής των Peaky Blinders, το αγόρι του θεάτρου που έγινε ανεξάρτητο αστέρι από το Κορκ, εκτοξεύτηκε στην παγκόσμια σκηνή, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν έγινε ποτέ προϊόν του Χόλιγουντ. Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικός ήταν, ο Μέρφι συνέχισε να επιδιώκει ρόλους που του έδιναν περιθώρια να κάμψει αυτόν τον σπονδυλικό μυ που είχε αρχίσει να χτίζει στη σκηνή.

«Το συναίσθημα της ιστορίας είναι το κλειδί για μένα. Αν δεν νιώθω αλλοιωμένος από την ιστορία και την αλήθεια της παράστασης, τότε δεν έχει λειτουργήσει για μένα ως ερμηνευτή και θεατή», εξηγεί ο Murphy στην καμπάνια.

Η χρονική στιγμή της ένταξης του Murphy στην Montblanc συμπίπτει με τη νέα σειρά της μάρκας, UltraBlack. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το UltraBlack αποτίει φόρο τιμής στο κεντρικό χρώμα που υπαγορεύει το διαχρονικό στυλ της Montblanc – το μαύρο. Η σειρά είναι μια επιμέλεια βασικών κομματιών από κάθε κατηγορία της σειράς επώνυμων προϊόντων της Montblanc: δερμάτινα είδη, τεχνολογία, ρολόγια και φυσικά όργανα γραφής.

«Το μαύρο είναι η ουσία του Maison και είναι ο πυρήνας της ταυτότητας της μάρκας», λέει ο CEO της Montblanc, Nicolas Baretzk. «Τα κομμάτια και η λειτουργικότητά τους, ενώ ενοποιήθηκαν από τον μαύρο σχεδιασμό τους, επιλέχθηκαν προσεκτικά με βάση τις καθημερινές ανάγκες και νοοτροπία όσων δεν προσπαθούν απλώς να πετύχουν, αλλά που αφήνουν σημάδι με ό,τι κάνουν, πάντα με νόημα και σκοπό. .»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments