Διεθνή

Μπορέλ για κυρώσεις: Τέλος τα ψώνια στο Μιλάνο

Μπορέλ για κυρώσεις: Τέλος τα ψώνια στο Μιλάνο
Μπορέλ για κυρώσεις: Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε με το σχόλιο του ο επικεφαλής τις ευρωπαϊκής διπλωματίας για τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Ρωσία.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ προχώρησε σε μήνυμα μετά την επιβολή κυρώσεων της Ευρώπης στην Ρωσία. Το μήνυμα του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, σε σημείο που αναγκάστηκε να κατεβάσει το σχόλιο από το Twitter.

«Όχι άλλα ψώνια στο Μιλάνο και πάρτι στο Σαιν Τροπέ», έγραψε ο Ζοζέπ Μπορέλ. Μετά τις αντιδράσεις από χρήστες του Μέσου, ο Ζ. Μπορέλ κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Ο επικεφαλής ευρωπαϊκής διπλωματίας, πιθανώς αναφερόμενος στις αγαπημένες συνήθειες των Ρώσων αξιωματούχων και ολιγαρχών στην Ευρώπη, έγραψε στο twitter: «Όχι πια ψώνια στο Μιλάνο, πάρτι στο Σεν Τροπέ, διαμάντια στην Αμβέρσα. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα».

Προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις

Η ανάρτηση προκάλεσε πλήθος σχολίων αλλά και την απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας που σημείωσε: «Πρώτη φορά βλέπουμε έναν “ευρωγραφειοκράτη” να πανηγυρίζει τη ζημιά που προκάλεσε οι Βρυξέλλες σε επιχειρήσεις στα κράτη μέλη της ΕΕ».

Μετά τις αντιδράσεις ο Ζοζέπ Μπορέλ κατέβασε το εν λόγω μήνυμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments