Διεθνή

O Mπάιντεν διόρισε LGBTQ ακτιβιστή, διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων

O Mπάιντεν διόρισε LGBTQ ακτιβιστή, διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - lgbtqreligiousarchives.org

Η ανακοίνωση από τον Mπάιντεν έφερε τον νεοδιορισμένο επικεφαλή Σαμ Μπρίτον στα πρωτοσέλιδα καθώς οι χρήστες αναζητούν γι' αυτόν στο διαδίκτυο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Mπάιντεν προσέλαβε τον Σαμ Μπρίτον ως επικεφαλής του τμήματος ενέργειας και της διάθεσης καυσίμων και απορριμμάτων. Η ανακοίνωση έφερε τον νεοδιορισμένο επικεφαλή Σαμ Μπρίτον στα πρωτοσέλιδα καθώς οι χρήστες του Διαδικτύου αναζητούν γι’ αυτόν στο διαδίκτυο. Όλοι ανυπομονούν να μάθουν ποια είναι αυτή η νέα προσωπικότητα και ποια είναι η καταγωγή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Brinton (@radioactivenerd1)

Λοιπόν, ο κ. Briton είναι ένας γκουρού παγκόσμιας στρατηγικής για τα πυρηνικά απόβλητα και είναι ένας ένθερμος υποστηρικτής LGBTQ+ μαζί. Ο Σαμ κερδίζει πολλές συμπάθειες στα social media. Ας μάθουμε λεπτομέρειες για αυτόν. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο Sam Biton είναι υπέρμαχος της κοινότητας LGBTQ+ που αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τις πεποιθήσεις της μέσω διαφόρων καμπανιών και διαδικτυακών πλατφορμών. Σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, ο Sam δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει για την πραγματική του ταυτότητα. Ο Βρετανός απευθύνεται ανοιχτά ως γκέι και δεν το κρύβει. Ο νεοδιορισθείς επικεφαλής του τμήματος ενέργειας χρησιμοποιεί αντωνυμίες όπως αυτοί και τους.

Ποιος είναι ο Σαμ Μπρίντον;

Πριν διοριστεί σε αυτή τη θέση, ο Sam εξασκούσε ψευδοεπιστημονική θεραπεία όπου προσπαθεί να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου από ετεροφυλόφιλο σε ομοφυλόφιλο και αμφιφυλόφιλο, εάν δεν αισθάνεται την υπάρχουσα ταυτότητά του. Αρκετές πηγές υποστήριζαν ότι ο Sam Briton είναι πρώην drag queen αλλά δεν φαίνεται να είναι drag queen. Ωστόσο, παρέμεινε πάντα ανοιχτός για την ταυτότητά του και ποτέ δεν προσπάθησε να το κρύψει από την οικογένειά του, τα μέσα ενημέρωσης ή από κανέναν για αυτό το θέμα.

Ο Sam Briton παραμένει αρκετά ενεργός στα social media. Στο Instagram, η προσωπικότητα έχει αποκαλέσει τον εαυτό του στο βιογραφικό του αριστερό ακτιβιστή και υποστηρικτή των σεξουαλικών φετίχ. Έχει επίσης μοιραστεί ότι θα εργαστεί ως υψηλόβαθμο στέλεχος στο Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ. Η ενημέρωση στο βιογραφικό του είχε ως αποτέλεσμα να γίνει το καυτό θέμα. Πιστεύοντας το βιογραφικό του Σαμ Μπρίτον στο Insta, αναφέρεται ότι έχει διοριστεί στη θέση του τμήματος ενέργειας από τον Τζο Mπάιντεν, ο οποίος είναι ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν και δεν είναι πολλά γνωστά από την προσωπικότητα, αναφέρεται ότι είναι απόφοιτος του MIT με μεταπτυχιακό στην πυρηνική επιστήμη και μηχανική και είναι γιος ιεραπόστολων Νότιων Βαπτιστών. Το 2010, ο Sam διοργάνωσε την εναρκτήρια πορεία υπερηφάνειας του Kansas State University. Συνέχισε να γίνει ο κορυφαίος συνήγορος της εκστρατείας BornPerfect για την κατάργηση της θεραπείας μετατροπής και το 2014, ο Sam έγινε ο πρώτος επιζών της θεραπείας μετατροπής. Τώρα, ορίστηκε ο επόμενος αναπληρωτής βοηθός γραμματέας του Γραφείου Πυρηνικής Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments