Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο: Απέρριψε το ενδιαφέρον των Αράβων και παραμένει στην ΑΕΚ

Σέρχιο Αραούχο: Απέρριψε το ενδιαφέρον των Αράβων και παραμένει στην ΑΕΚ
Ο Σέρχιο Αραούχο έδειξε με… πράξεις, πως το ποδοσφαιρικό του μέλλον βρίσκεται στην ΑΕΚ και πουθενά αλλού.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Ώρα των Σπορ», ομάδες από την Αραβία θέλησαν να… διερευνήσουν τις διαθέσεις του Σέρχιο Αραούχο, ενώ έκαναν και έλεγχο στο deal του με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, όμως, φέρεται να εξέφρασε την άρνηση του στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΕΚ (έχει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2024)

Ο Σέρχιο Αραούχο απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες «φλερτ» που δέχθηκε και συνεχίζει να… μετράει αντίστροφα για να αγωνιστεί στην «Αγια-Σοφιά». Σέρχιο Αραούχο

Το ματς της Κυριακής

Ο Αργεντινός επιθετικός ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνηση της «ένωσης» δίχως κανένα πρόβλημα. Έτσι, τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι των Αθηνών στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ την εφετινή σεζόν, ταλαιπωρείτο από θλάση τις τελευταίες δέκα ημέρες. Ακολουθήθηκε πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής (27/02, 19:30) και φαίνεται πως θα τα καταφέρει.

Στη χθεσινή προπόνηση (23/02), ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λιβάι Γκαρσία λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αυτός που παραμένει εκτός και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον αγώνα με το «τριφύλλι» είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος δεν έχει επανέλθει ακόμα από το πρόβλημα στο γόνατο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments