Focus

Η Τζιλ Μπάιντεν επιλέγει τον διακοσμητή του AD100 Mark D. Sikes για να επανασχεδιάσει το γραφείο της

Η Τζιλ Μπάιντεν επιλέγει τον διακοσμητή του AD100 Mark D. Sikes για να επανασχεδιάσει το γραφείο της

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - My Clallam County

Ο σχεδιαστής είναι γνωστός για το παραδοσιακό του στυλ και την αγάπη του για μια μπλε και λευκή χρωματική παλέτα

Η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε τον σχεδιαστή AD100 Mark D. Sikes με έδρα το Λος Άντζελες για να ολοκληρώσει τον επανασχεδιασμό του γραφείου της στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

Ο Σάικς μπήκε στο Instagram στις 21 Φεβρουαρίου για να μοιραστεί τα νέα με τους 221.000 ακολούθους του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Δρ Μπάιντεν από την Ημέρα Ορκωμοσίας του 2021. «Αυτή είναι τιμή μιας ζωής και είμαι ταπεινός και συγκινημένος», δήλωσε ο Σάικς στη φωτογραφία. λεζάντα. «Η δημιουργία ομορφιάς ήταν πάντα το πάθος μου και συνειδητοποίησα επίσης ότι είναι ο σκοπός μου. Ευχαριστώ την Πρώτη Κυρία [sic], την ομάδα της και όσους ήρθαν πριν από αυτήν και αυτούς που θα ακολουθήσουν».

Φωτογραφία -Architectural

Η συνεργασία με τον Σάικς θα είναι το πρώτο βήμα της Τζιλ Μπάιντεν προς την αλλαγή του χώρου του γραφείου της. Ο γραμματέας Τύπου της, Michael LaRosa, είπε σε μια δήλωση:

«Ενώ οι περισσότερες πρώτες κυρίες έρχονται αμέσως και κάνουν αλλαγές στους τομείς όπου περνούν τον περισσότερο χρόνο, η Δρ Μπάιντεν δεν είχε επικεντρωθεί σε αυτό μέχρι σήμερα, μεταξύ των ταξιδιών της σε όλη τη χώρα, της διδασκαλίας και του χαρτοφυλακίου της. Όπως συνηθίζεται με τις προηγούμενες πρώτες κυρίες, η Δρ Μπάιντεν ενημερώνει το γραφείο της και συνεργάζεται με έναν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων. Περνά πολύ χρόνο στο γραφείο της στην Ανατολική Πτέρυγα και ανυπομονεί να εξατομικεύσει τον χώρο ώστε να αντικατοπτρίζει περισσότερο το στυλ εργασίας της, όπου μπορεί να πραγματοποιεί μεγαλύτερες συναντήσεις και να φιλοξενεί επισκέπτες. Σύμφωνα με την προηγούμενη πρακτική, αυτό το έργο θα χρηματοδοτηθεί μέσω δωρεών στην Ιστορική Ένωση του Λευκού Οίκου».

Φωτογραφία – Fenimore Lane

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί γνωρίζοντας ότι αυτή είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου»

Γνωστός για το παραδοσιακό του στυλ και την αγάπη του για μια μπλε και λευκή χρωματική παλέτα, ο Sikes έχει συγγράψει δύο βιβλία σχεδιασμού, το Beautiful (2016) και το More Beautiful (2020). Ο Sikes και τα έργα του παρουσιάζονται συχνά σε κορυφαίες εκδόσεις σχεδιασμού και έχει επίσης συνεργαστεί με επωνυμίες λιανικής—συμπεριλαμβανομένων των Hudson Valley Lighting, Schumacher και Annie Selke— για τη δημιουργία σειρών προϊόντων με υπογραφή. Ονομάστηκε στη λίστα AD100 το 2021.

Ο Σάικς μπήκε συχνά στο Instagram για να δημοσιεύσει ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των προεδρικών εκλογών του 2020. «Ξύπνησα σήμερα το πρωί γνωρίζοντας ότι αυτή είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου», έγραψε σε μια ανάρτηση στις 3 Νοεμβρίου 2020. Άλλες αναρτήσεις στη σελίδα του αποτίουν φόρο τιμής στις γυναίκες παίκτριες της ιστορίας, όπως η Ζακλίν Κένεντι Ωνάση, η Βασίλισσα Ελισάβετ II και την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments