Lifestyle

Η αλήθεια για τη σχέση της Willow και του Jaden Smith

Η αλήθεια για τη σχέση της Willow και του Jaden Smith

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - TIME

Είναι, λοιπόν, η Willow και ο Jaden τόσο δεμένοι όσο φαίνονται; Και πώς είναι πραγματικά η σχέση μεταξύ τους πίσω από τα φώτα; Εδώ είναι η αλήθεια για τη σχέση τους.

Η Willow και ο Jaden Smith, η κόρη και ο γιος των ηθοποιών Will Smith και Jada Pinkett Smith, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια αδερφών του Χόλιγουντ. Οι δυο τους είναι γνωστοί για την εμβάθυνση σε φιλοσοφικές έννοιες στις συνεντεύξεις τους στον Τύπο, καθώς και για το ότι λένε πράγματα που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να περιμένει ή να προβλέψει. Και οι δύο φημίζονται για τις μοναδικές ευαισθησίες τους στη μόδα, τα μουσικά ταλέντα και τις παλιές τους ψυχές. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας άλλος εκεί έξω σαν τα αδέρφια Smith!

Φωτογραφία – Showbiz Cheat Sheet

Αν και το να μεγαλώνουν δημόσια δεν ήταν πάντα εύκολο για τα αδέλφια, ως επί το πλείστον, η Willow και ο Jaden έχουν υπομείνει τα διαρκή φώτα της δημοσιότητας με χάρη και ειλικρίνεια, αφήνοντας τις όποιες επικρίσεις ακούγονται πίσω από την πλάτη τους και προχωρούν στα χτυπήματα των δικών τους ντραμς. Πάντα εμπλεκόμενοι σε ένα έργο τέχνης και προσπαθώντας να στείλουν φως και ζεστασιά στον κόσμο, οι Smiths συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους υπόλοιπους δηλαδή εμάς.

Είναι, λοιπόν, η Willow και ο Jaden τόσο δεμένοι όσο φαίνονται; Και πώς είναι πραγματικά η σχέση μεταξύ τους πίσω από τα φώτα; Εδώ είναι η αλήθεια για τη σχέση της Willow και του Jaden Smith.

Η Willow Smith λέει ότι αυτή και ο Jaden Smith είναι “binary stars”

Ενώ η Willow και η Jaden Smith έχουν έναν ετεροθαλή αδερφό – τον Trey, τον άλλο γιο του Will Smith από προηγούμενη σχέση – είναι οι μόνοι απόγονοι του Will Smith και της Jada Pinkett Smith μαζί. Αυτό, πέρα ​​από το πόσο πολύ μοιάζουν η Willow και ο Jaden, τους κάνει να φαίνονται σαν δίδυμοι, μια λεπτομέρεια που δεν ξεφεύγει στην Willow. «Είμαστε σαν “binary stars”, σαν δύο μέρη ενός πράγματος», είπε  σε συνέντευξή της στην Teen Vogue. “Ξέρω τι σκέφτεται ανά πάσα στιγμή. Και ξέρει τι σκέφτομαι. Δεν είμαστε πανομοιότυπα δίδυμα, αλλά είναι έτσι με πολλούς τρόπους.” Ειλικρινά, είναι έτσι μερικές φορές.

Φωτογραφία – Billboard

Οπότε, αν νομίζατε ότι η Willow και ο Jaden προσποιούνταν τον στενό δεσμό τους στις κάμερες ή αλλιώς ήταν ανειλικρινείς σχετικά με το πόσο κοντά είναι πραγματικά, θα κάνετε λάθος. Πραγματικά μοιράζονται έναν στενό δεσμό, και πιθανότατα θα είναι για πάντα – και είμαστε  εδώ για αυτό!

Η Willow και ο Jaden Smith αντλούν έμπνευση από το ίδιο μέρος

Κανένα από τα αδέρφια Smith δεν είναι ντροπαλό. Οι γονείς τους, οι οποίοι είναι τα «μεγαλύτερα πρότυπά τους». Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Interview, εξήγησε: «Εγώ και η Willow αντλούμε όλη την έμπνευσή μας από εκεί για να αλλάξουμε τον κόσμο», προσθέτοντας, «Όλα προέρχονται από μια ιδέα να επηρεάσουμε τον κόσμο με θετικό τρόπο και να τον αφήσουμε καλύτερα από ό,τι ήταν από όταν ήρθαμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments