Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Anonymous χάκαραν και διέρρευσαν αρχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Anonymous χάκαραν και διέρρευσαν αρχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Οι Anonymous είχαν προαναγγείλει τον «κυβερνοπόλεμο» στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία

Εκτός από τον πόλεμο στην Ουκρανία, βρίσκεται σε εξέλιξη και ο “κυβερνοπόλεμος”  που κήρυξαν οι Anonymous στη Ρωσία και τον Πούτιν, μετά την εισβολή.

Οι Anonymous χάκαραν και διέρρευσαν αρχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας¨στη Ρωσία, μετά την εισβολή.

Η ομάδα χάκερ Anonymous ανακοίνωσε στο Twitter ότι παραβίασε τη βάση δεδομένων του ιστότοπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ανακοίνωσε ότι εκτός ότι η ομάδα παραβίασε, διέρρευσε και τα προσωπικά δεδομένα του υπουργείου.

Στο ίδιο tweet, η ομάδα δημοσίευσε επίσης στιγμιότυπα των αναφερόμενων δεδομένων καθώς και έναν σύνδεσμο όπου οι χρήστες μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Το χακάρισμα περιέχει και μια ανακοίνωση της ρωσικής κυβέρνησης ότι το Facebook θα «περιοριστεί» στη Ρωσία αφού ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης περιόρισε τους λογαριασμούς αρκετών οργανισμών μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζονται από το Κρεμλίνο μετά την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.

Οι Anonymous είχαν προαναγγείλει τον «κυβερνοπόλεμο» στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η ομάδα των χάκερ με μηνύματά της στο Twitter ανέλαβε την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση στο site του ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού RT, καθώς και τεσσάρων ακόμα ιστότοπων τηλεπικοινωνιακών εταιριών ενώ χαρακτήρισε τον Πούτιν «δικτάτορα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments