Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα χακί ο Ζελένσκι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα χακί ο Ζελένσκι
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρόεδρος της χώρας Βολοντιμίρ Ζελένσκι έβαλε στρατιωτική στολή και πήγε στο μέτωπο.

Θέλοντας να εμψυχώσει τους στρατιώτες ο πρόεδρος της χώρας έβαλε την στρατιωτική στολή και πήγε στο μέτωπο.  Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Ουκρανός πρόεδρος ο οποίος είπε ότι η σημερινή ημέρα θα είναι δύσκολη, φόρεσε τα χακί την στιγμή που οι Ρώσοι έχουν ήδη εισβάλει στο Κίεβο.

Ανταλλαγές πυρών και εκρήξεις ακούγονται στο προάστιο Ομπλόνσκι, ενώ πολλές υπόκωφες εκρήξεις ακούγονταν και από το κέντρο της πόλης. Το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών επεσήμανε στη σελίδα του στο Facebook ότι πρόκειται για μια επιχείρηση δολιοφθοράς των ρωσικών δυνάμεων την οποία διεξάγει μια αναγνωριστική μονάδα στρατιωτών.

Οι δηλώσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων

Ο Αντόν Χεραστσένκο επεσήμανε ότι ο στρατός της Ουκρανίας στο Κίεβο είναι έτοιμος, εξοπλισμένος με αντιαρματικούς πυραύλους, τους οποίους έχουν προσφέρει στη χώρα οι ξένοι σύμμαχοί της.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Χάνα Μάλιαρ εκτίμησε ότι οι ρωσικές δυνάμεις ενδέχεται αργότερα σήμερα να φτάσουν σε περιοχές ακριβώς έξω από το Κίεβο, αφού η ουκρανική πρωτεύουσα και άλλες περιοχές βομβαρδίστηκαν νωρίτερα σήμερα με πυραύλους.

Η ίδια πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις του ουκρανικού στρατού που υπερασπίζονται το Κιέβο σε τέσσερα μέτωπα είναι αντιμέτωπες με αριθμητικά υπέρτερη δύναμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments