Trash

Survivor spoiler 26/2: Νέα παίκτρια μπάινει στην ομάδα των «Μαχητών»

Survivor spoiler 26/2: Νέα παίκτρια μπάινει στην ομάδα των «Μαχητών»
Survivor spoiler 26/2: Ποια είναι η νέα παίκτρια;

Δεν δείχνει να έχει happy end η κόντρα μεταξύ του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού του Survivor 2022, της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσούνη. Ο πολυσυζητημένος «Μαχητής», όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από το trailer για το επεισόδιο του Σαββάτου, ειρωνέυεται και την κατηγορεί ότι είναι διπρόσωπη. Δεν θυμίζει σε τίποτα τα πρώτα συμβούλια που την προστάτευε και την φιλούσε γλυκά.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο πέταξα μια (ατάκα)…. Φαίνεται ότι το κορίτσι είναι ηθοποιός, ήρθε στο στο “Survivor” για να πάρει Oscar αλλά, λέω εγώ τώρα, αντί για Oscar τη βλέπω να φεύγει με κανένα καλάθι με χρυσά βατόμουρα» φαίνεται να λέει.

Στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (26/2) βλέπουμε την μπλε ομάδα να «βάλλει» έναντι αρκετών παικτών, μετά την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου. Στο επίκεντρο βρίσκονται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή, με τους Μαχητές να κατηγορούν αμφότερες για τη στάση τους. Αρκετοί εξ αυτών θεωρούν, ότι η Ευρυδίκη είναι αυτή, που κινεί τα νήματα στην κόκκινη ομάδα και η Μυριέλλα ακολουθεί, αφού η κλίκα της πρώτης είναι αυτή, που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή.

Σημειώνεται ότι όπως φαίνεται από το trailer στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης θα έχουμε έναν νέο παίκτη να εντάσσεται στην ομάδα των Μαχητών. Πρόκειται για μια κοπέλα η οποία θα κάνει την εμφάνισή της λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το Survivor spoiler 26/2:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments