Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: Το αξέχαστο σκύψιμό της που γκρέμισε το instagram

Κατερίνα Λιόλιου: Το αξέχαστο σκύψιμό της που γκρέμισε το instagram
Κατερίνα Λιόλιου: Το αξέχαστο σκύψιμό της που γκρέμισε το instagram

Η πανέμορφη Κατερίνα Λιόλιου, σαγήνευσε με τις πρόσφατες εμφανίσεις της σε τηλεοπτικό ριάλιτι, αλλά εξακολουθεί να κρατάει σταθερά και ψηλά μία θέση στις προτιμήσεις…

Η κούκλα Θεσσαλονικιά, που πολλές φορές μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές, είτε με αισθησιακούς χορούς, λικνίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της σε ανατολίτικους ήχους, είτε με «καυτές» εμφανίσεις, έτσι απλά χωρίς λόγο…

Ο λογαριασμός της στο Instagram παίρνει συχνά «φωτιά» με τα αξέχαστα ενσταντανέ της καλλονής τραγουδίστριας, η οποία σε διάφορες πόζες, καμιά φορά φορώντας κάτι που μοιάζει σε στρινγκ, αναδεικνύεται σε ισχυρό χαρτί στον «δύσκολο και απαιτητικό» κόσμο του διαδικτύου.

Τρελαίνει τους θαυμαστές της , όταν μοιράζεται μαζί τους, διάφορες «καλλιτεχνικής» φύσεως στιγμές της.

Αυτό όμως που σίγουρα έχει μείνει αξέχαστο από τον καταιγισμό των αναρτήσεών της, είναι μία μοναδική και ανεπανάληπτη φωτογραφία της. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε ένα απίθανο σκύψιμο, ποζάρει στον φακό με βλέμμα να “ταξιδεύει” και το φως του ήλιου να τη  “λούζει”, αναδεικνύοντας τα πολλά προσόντα της, που δεν περιορίζονται μόνο στη φωνή της!

Δείτε το αξέχαστο σκύψιμό της που γκρέμισε το instagram

Η Κατερίνα Λιόλιου ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί, σπούδασε στη Φιλοσοφική και έγινε ευρέως γνωστή από το μουσικό ριάλιτι «The Voice». Έχει τραγουδήσει με group στο School Wave Festival μπροστά σε 5.000 θεατές, αλλά το ορόσημο στην πορεία της μέχρι σήμερα ήταν φυσικά η συμμετοχή της στο «Voice» του ΑΝΤ1.

Στην audition ερμήνευσε το «Dream on» των Aerosmith ενθουσιάζοντας και τους τέσσερις coaches με την ερμηνεία της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι μετά το Voice της έχουν κάνει πρόταση για τη Eurovision, αλλά και για ριάλιτι επιβίωσης. Τα φοβήθηκε και τα δύο, αλλά με ένα καλό τραγούδι θα το ξανασκεφτόταν για τη Eurovision! Με κάποιους φίλους της μουσικούς συμμετείχε στη δημιουργία του συγκροτήματος «Chic ‘n’ Blues». H Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε τραγουδώντας μπλουζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments