Lifestyle

Χριστίνα Βραχάλη: Αυτός ο ηθοποιός είναι ο νέος της έρωτας

Χριστίνα Βραχάλη: Αυτός ο ηθοποιός είναι ο νέος της έρωτας
Η Χριστίνα Βραχάλη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει βρει νέο έρωτα.

Η αθλητική δημοσιογράφος και ο ηθοποιός Παύλος Πιέρρος που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, του Open, «Τελευταία ώρα», είναι εδώ και πέντε μήνες μαζί και είναι full in love. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου, το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, μένοντας κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν κάνουν μίνι αποδράσεις. Ένας από τους προορισμούς που επισκέπτονται αρκετά συχνά είναι η Κύπρος, καθώς τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Παύλος Πιέρρος γίνονται εκεί.

H Χριστίνα Βραχάλη στις 14 Φεβρουαρίου, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ανήρτησε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν χέρι-χέρι, με τον Παύλο Πιέρρο να μη δείχνει το πρόσωπό του.

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Παύλος Πιέρρος γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα του καναλιού, όπου ανήκουν και οι δύο. Η σχέση της πολύ προχώρησε αρκετά γρήγορα, ενώ άτομα από το στενό τους περιβάλλον κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Τα κοινά τους ενδιαφέροντα είναι αρκετά, αφού και οι δύο λατρεύουν τη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments