Trash

Survivor Spoiler 27/2: Τα δάκρυα της Μυριέλλας στην αγκαλιά της Ναυσικάς και η ομάδα που κερδίζει ασυλία

Survivor Spoiler 27/2: Τα δάκρυα της Μυριέλλας στην αγκαλιά της Ναυσικάς και η ομάδα που κερδίζει ασυλία
Survivor Spoiler 27/2: Απόψε θα δούμε Διάσημους και Μαχητές σε νέες περιπέτειες και μάλιστα θα παρακολουθήσουμε και τον αγώνα της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας.

Στην αρχή σήμερα Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στο survivor 2022 θα δούμε ότι η Μυριέλλα θα προσεγγίσει τη Ναυσικά μετά τον πρόσφατο τσακωμό τους και θα προσπαθήσει να τα βρει μαζί της. Κλαίει, κατηγορεί δημόσια τη Βρυσηίδα την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την κρίση που πέρασε η σχέση της με την καλύτερή της φίλη, όμως η Ναυσικά, παρ’ όλο που θα την ακούσει και θα την καλοδεχτεί στην αγκαλιά της όσο εκείνη κλαίει, θα δείξει δύσπιστη σε ό,τι αφορά τις προθέσεις της Μυριέλλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη και θα δούμε on camera τη Ναυσικά να λέει ότι δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στη Μυριέλλα. Δεν είναι δηλαδή τίποτα ίδιο με το παρελθόν και θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Πέρα από τα ενδότερα των ομάδων και το παρασκήνιό τους όμως σήμερα θα δούμε και τον πρώτο αγώνα ασυλίας, μετά από τον οποίο η ηττημένη ομάδα θα βγάλει στον τάκο κάποιον υποψήφιο από ψηφοφορία.

Όπως μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που κερδίζει απόψε είναι… οι Μαχητές ξανά οι οποίοι και θα αναγκάσουν ξανά τους κόκκινους να βγάλουν υποψήφιο κάποιον παίκτη τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments