Trash

Survivor Spoiler 28/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 28/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία
Survivor Spoiler 28/2: Θα συνεχίσουν το σερί τους οι Μαχητές ή θα επιστρέψουν στις νίκες οι Διάσημοι;

Οι Μαχητές έχουν πάρει… φόρα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Και χθες (27/2) στο επεισόδιο του Survivor πήραν ακόμα μία νίκη και ίσως την πιο σημαντική, καθώς οι ομάδες έπαιξαν για την ασυλία.

Η έκπληξη ήρθε το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού, με τη Βρισηίδα να βγαίνει στον… τάκο από την ομάδα της, κάτι που προκάλεσε ακόμα και την έκπληξη των Μαχητών. Οι περισσότεροι θα περίμεναν σε αυτήν τη θέση να βρίσκεται η Μυριέλλα, όμως οι Διάσημοι είχαν άλλη άποψη. Βέβαια θα πρέπει να δούμε την απόφαση του Απόστολου Ρουβά, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Φυσικά, όλα τα λεφτά εστιάζονται τώρα στο αποψινό επεισόδιο, όπου θα δούμε Διάσημους και Μαχητές να αναμετρώνται για τη δεύτερη ασυλία, ενώ θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες για αποχώρηση και η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Survivor Spoiler 28/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Διεξαγωγή αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία με τους Διάσημους στα… σχοινιά, κυριολεκτικά, να μην έχουν πολυτέλεια όχι μόνο για νέα ήττα, αλλά ούτε και για νέα απώλεια παίκτη.

Άρα, η νίκη για τους Κόκκινους μοιάζει με μονόδρομο, ώστε να πάμε σε ψηφοφορία 4 παικτών, 2 από κάθε ομάδα και να επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό να στείλει πίσω στην Ελλάδα υποψήφιο από την ομάδα των Μαχητών.

Θα καταφέρουν, λοιπόν, οι Διάσημοι να κάνουν την ανατροπή και να γυρίσουν υπέρ τους το μομέντουμ; Θα πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία απόψε;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, η απάντηση είναι «ναι». Οι Διάσημοι σήμερα κατακτούν τη δεύτερη ασυλία και στέλνουν ως ηττημένους τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους 2 υποψηφίους για αποχώρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments