Lifestyle

Ιρίνα Σάικ: Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι καταστροφικό

Ιρίνα Σάικ: Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι καταστροφικό
Ιρίνα Σάικ: Το μοντέλο που κατάγεται από τη Ρωσία κάλεσε να δοθεί ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία μετά την άγρια εισβολή που δέχτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου.

Η Ιρίνα Σάικ κάλεσε σε παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram. Το μοντέλο που κατάγεται από το Τσελιαμπίνσκ της Ρωσίας προέτρεψε τους ακολούθους της να συνεισφέρουν κάνοντας ακόμα και την ελάχιστη δωρεά σε ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη χώρα. “Προσευχόμαστε για ειρήνη” έγραψε χαρακτηριστικά.

“Είναι καταστροφικό. Σας παρακαλώ δωρίστε έστω και ένα δολάριο. Πώς μπορούμε να κοιμηθούμε, να δουλέψουμε, να λειτουργήσουμε όταν συμβαίνει αυτό”, ανέφερε σε Instastory που δημοσίευσε λίγο αργότερα η Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσία μετά από τις διαπραγματεύσεις κλιμακώνει ακόμα περισσότερο τις επιθέσεις σε διάφορα σημεία της Ουκρανίας

Ραγδαίες οι εξελίξεις με την εισβολή στην Ουκρανία. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως οι διαπραγματεύσεις για την παύση του πολέμου στην Ουκρανία ολοκληρώθηκαν μετά από επτά ώρες, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Μετά το τέλος των συνομιλιών, ο Ρώσος πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γάλλο ομόλογο του για να του θέσει τέσσερις όρους.

Την ίδια ώρα οι Ρώσοι κλιμακώνουν την επίθεση με παράλληλους βομβαρδισμούς σε Χάρκοβο και Μαριούπολη. Από ότι όλα δείχνουν, στόχος της Ρωσίας είναι να «τελειώσει» την επιχείρηση καταλαμβάνοντας το Κίεβο.

Πόσο θα αντέξει το Χάρκοβο

Το Χάρκοβο σφυροκοπείται διαρκώς με τις ρωσικές δυνάμεις να πλήττουν με πύραυλο κυβερνητικό κτίριο. Αυτό φαίνεται από βίντεο που αναδημοσιεύει ο ανταποκριτής του Economist Oliver Carroll. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Ιγκόρ Τερέχοφ, ο ρωσικός στρατός ανατίναξε υποσταθμούς με αποτέλεσμα να προκληθούν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στην ύδρευση.

Το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN έκανε επίσης λόγο για καταστροφή των ψηλότερων ορόφων δύο πολυκατοικιών. Σημειώνεται πως η πληροφορία αυτή δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες πηγές.

Στην περιφέρεια Σάμι κοντά στο Χάρκοβο, και συγκεκριμένα στην πόλη Okhtyrka, Ουκρανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον 70 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ρωσική αεροπορική επιδρομή στη στρατιωτική τους βάση την Κυριακή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments