Focus

Ο Αρμάνι αποτίνει φόρο τιμής στην Ουκρανία με ένα σιωπηρό σόου

Ο Αρμάνι αποτίνει φόρο τιμής στην Ουκρανία με ένα σιωπηρό σόου
Αρμάνι: Απόλυτη σιωπή στην πασαρέλα ως ένδειξη σεβασμού προς τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην εκτυλισσόμενη τραγωδία στην Ουκρανία.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, ο Τζόρτζιο Αρμάνι παρουσίασε ένα σόου μέσα στη σιωπή ως φόρο τιμής στην Ουκρανία που υποφέρει. Ο 87χρονος κορυφαίος Ιταλός σχεδιαστής έκλεισε τη μουσική για να πραγματοποιήσει την επίδειξη μόδας του στο Μιλάνο σιωπηλά την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, από σεβασμό προς τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία.

Τα μοντέλα βάδιζαν στην πασαρέλα σε μια απόκοσμη ησυχία, που διακόπτονταν από το χειροκρότημα του κοινού, φορώντας κοντά σακάκια σε παστέλ αποχρώσεις και λαμπερά, μαύρα και ασημί φορέματα με παγιέτες.

Ο κ. Armani επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει καμία μουσική στην παράσταση #GiorgioArmani Φθινόπωρο Χειμώνας 2022-23 ως ένδειξη σεβασμού στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία ανακοινώνει ο επίσημος λογαριασμός της φίρμας του ενώ ο ίδιος γράφει σε ένα μαύρο φόντο:

«Η απόφασή μου να μην χρησιμοποιήσω καμία μουσική ελήφθη ως ένδειξη σεβασμού προς τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην εκτυλισσόμενη τραγωδία στην Ουκρανία»

«Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν θέλουμε να το γιορτάσουμε γιατί κάτι πολύ ανησυχητικό συμβαίνει γύρω μας», είπε αργότερα ο 87χρονος σχεδιαστής, εμφανώς συγκινημένος, στο περιθώριο του σόου.

Ο Αρμάνι, όπως γράφουν οι χρήστες στα σχόλια «είναι ένας σοβαρός και πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος. Βοήθησε πολύ στον καιρό του κορωνοϊού είναι πάνω από όλα ένα άτομο υψηλής κλάσης και ένα άτομο ως σημείο αναφοράς».

Η εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έκλεισε παραδοσιακά με την επίδειξη του Αρμάνι και άφησε στον απόηχό της αυτό το σημαντικό αντιπολεμικό μήνυμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments