Trash

Survivor spoiler 2/3: Αυτή η ομάδα θα φάει σπέσιαλ φαγητό σήμερα

Survivor spoiler 2/3: Αυτή η ομάδα θα φάει σπέσιαλ φαγητό σήμερα
Survivor spoiler 2/3: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε τον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας.

Την Τρίτη που πέρασε τα spoiler έπεσαν ξανά μέσα και οι Μαχητές κέρδισαν το αγώνισμα επικοινωνίας που τόσο είχαν επιθυμήσαν να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού δεν είχαν καταφέρει μέχρι χθες να πάρουν την νίκη. Οι «μπλε» πήραν τα πολυπόθητα μηνύματα από φίλους και συντρόφους, ενώ η Ασημίνα ‘έλαβε επιτέλους το μήνυμα, από τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη που τόσο ανυπομονούσε.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor βλέπουμε ότι οι δυο ομάδες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους σε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα που απαιτεί συνεργασία από τα ζευγάρια. Διάσημοι και Μαχητές για να απολαύσουν το έπαθλο θα πρέπει να γεμίσουν κουβάδες με νερό, ενώ στο τέλος θα πρέπει να δείξουν μεγάλη συγκέντρωση στον στόχο. Οι Διάσημοι μετά τη χθεσινή ήττα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το μπαράζ των σερί.

Η ομάδα που κερδίζει

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν, σήμερα οι Μαχητές θα καταφέρουν να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου φαγητού του Survivor 2022 και μάλιστα θα έχει πολύ κρεάς για να πάρουν δυνάμεις.

Αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκα, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιάννης Τσολάκης. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιάννης Τσολάκης είναι αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο της παραγωγής του Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments