Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία χωρίς μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία χωρίς μάσκα
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όπως είχε αποκαλύψει, η Ιωάννα έβγαλε την μάσκα και έδειξε το αποτέλεσμα στους ακολούθους της στο Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε την μάσκα. Άλλωστε το είχε αποκαλύψει όταν απαντούσε σε ερωτήσεις των ακολούθων της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ο λογαριασμός της Ιωάννας στο Instagram μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, έχει γίνει σημείο δύναμης και αισιοδοξίας.

Η Ιωάννα ανεβάζει συνέχεια στιγμιότυπα από τη ζωή της ώστε να αποτελέσει παράδειγμα δύναμης για όλους όσοι το έχουν ανάγκη.  «Το σώμα πετυχαίνει αυτό που το μυαλό πιστεύει», ήταν το μήνυμα αισιοδοξίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η νέα κοπέλα ανέβασε φωτογραφίες από την ώρα που γυμναζόταν με τη βοήθεια της γνωστής γυμνάστριας Χριστίνας Πάζιου. Στις φωτογραφίες φαίνεται πως δεν φορά την προστατευτική μάσκα, όμως έχει καλύψει το πρόσωπό της είτε φορώντας κουκούλα, είτε χρησιμοποιώντας γάντια του μποξ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

«The body achieves what the mind believes… Μιλάω με τόσο κόσμο αυτές τις μέρες… και όλοι νιώθουμε το ίδιο. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε αυτό το συναίσθημα… φρόντισε το σώμα σου, το μυαλό σου και βρες την αισιοδοξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι… μέσα από «όμορφους» ανθρώπους και από πράγματα που αγαπάς. Take care of yourself», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η Ιωάννα έχει κάνει πολλά βήματα για να ξεπεράσει το τραγικό γεγονός που της συνέβη και όλα δείχνουν πως τα πάει εξαιρετικά!

Τι ανέφερε για τις κρίσεις πανικού

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημειώνει ότι δεν έχει περάσει ποτέ κρίση πανικού, ενώ σχετικά με την αυτοπεποίθησή της, αναφέρει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω της φροντίζουν να είναι στα ύψη, ακόμα κι όταν εκείνη χάνει το κουράγιο της. Όσο για αν θα έρθει ποτέ η ώρα που θα βγάλει τη μάσκα, απαντά: «Ναι, θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Δείτε τις ιστορίες της στο instagram

ioanna1 ioanna3-1 ioanna2-3

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments