Ελλάδα

Ανδραβίδα: Εντοπίστηκε ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας

Ανδραβίδα: Εντοπίστηκε ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας
Συνελήφθη στην Πάτρα, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα, μετά τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, καθώς είχε προηγηθεί πληροφορία ότι βρισκόταν στο σπίτι του

Στην Πάτρα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας την περασμένη Τετάρτη, που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό για τη στυγερότητά της, καθώς βρέθηκαν νεκρά δύο μικρά παιδιά και οι γονείς τους, από το μεγαλύτερο ανήλικο παιδί της οικογένειας.

Νωρίτερα, είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, όταν πληροφορίες ανέφεραν πως ο ύποπτος είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του, ωστόσο αποδείχθηκε λάθος συναγερμός. Τελικά λίγο αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον βασικό ύποπτο της τετραπλής δολοφονίας στην Πάτρα.

Βίντεο από την επιχείρηση έξω από το σπίτι του υπόπτου λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του

Ο ύποπτος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου διέμενε η μοιραία οικογένεια, σύμφωνα με  ρεπορτάζ του Mega, τα ίχνη του, είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τετάρτης. Η δολοφονία φέρεται να είχε και οικονομικά κίνητρα.

Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα

Η ιατροδικαστική εξέταση, ολοκληρώθηκε στην Παρασκευή, στις σορούς των τεσσάρων μελών της οικογένειας και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο». Όσον αφορά στα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε σ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

πηγή φώτο: patrisnews.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments