Πολιτική

Συνάντηση Βαρθολομαίου Τσίπρα: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί το Φανάρι

Συνάντηση Βαρθολομαίου Τσίπρα: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί το Φανάρι
Συνάντηση Βαρθολομαίου Τσίπρα: Δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο αναμένεται να γίνει σήμερα Κυριακή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας, επισκεπτόμενος το Φανάρι.

Δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο αναμένεται να γίνει σήμερα Κυριακή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας, επισκεπτόμενος το Φανάρι. Αφορμή για τη συνάντηση αποτελεί σχετική πρόσκληση που είχε απευθύνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης προς τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στην Κωνσταντινούπολη, χθες Σάββατο, 5 Μαρτίου και κατά τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο, θα συζητήσουν μεταξύ άλλων και για τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Άλλωστε ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τον πόλεμο που διεξάγεται για 11η ημέρα, ως μία φοβερά αρνητική εξέλιξη για την ανθρωπότητα. «Οι συνέπειες θα είναι δραματικές, ο κόσμος μετά την 24η Φλεβάρη θα είναι διαφορετικός…. ξυπνήσαμε σ’ έναν κόσμο διπολικό με σκληρό Ψυχρό Πόλεμο …», είχε πει πρόσφατα ο ίδιος.

Όσον αφορά τη στάση της Τουρκίας ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί πώς η Άγκυρα αναβαθμίζει το ρόλο της τηρώντας την στάση του «επιτήδειου ουδέτερου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments