Lifestyle

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έχω κρύψει ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος»
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά ανοικτά για την σεξουαλική του ταυτότητα.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Αρτ στο MEGA. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε με ανοιχτά πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή.

Ειδικότερα όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για την δημιουργία οικογένειας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «δεν το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι».

«Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε «ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος» για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς» συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.

«Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ»

«Δεν θα ήθελα να πάω να δω τους νεοέντεχνους καλλιτέχνες. Για μένα ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που είχε δημιουργηθεί και θέμα ολόκληρο θέμα με κάτι που είχα πει στο παρελθόν, περί υπερεκτίμησης, δεν λέω ότι δεν είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες αλλά δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο μας παρουσιάζονται από κάποιες δισκογραφικές εταιρείες, κάποιες εκπομπές και κάποια ραδιόφωνα» επισήμανε, επίσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments