Lifestyle

Madonna: Δεν θυμιζει σε τίποτα την ποπ Βασίλισσα των 80s

Madonna: Δεν θυμιζει σε τίποτα την ποπ Βασίλισσα των 80s

Πηγή Φωτογραφίας: Pinterest

Madonna: Θαυμαστές της υποστηρίζουν ότι η 63χρονη σταρ το έχει παρακάνει τον τελευταίο καιρό με τα φίλτρα του Instagram

Η Madonna το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου, εξαιτίας των εφαρμογών που χρησιμοποιεί στο Instagram, για να φαίνεται νεότερη κυρίως τα ατελείωτα φίλτρα. Χρήστες της πλατφόρμας, σχολιάζουν κάτω από κάθε φωτογραφία της πως το έχει παρακάνει, ενώ δεν είναι λίγοι, αυτοί που υποστηρίζουν ότι η βασίλισσα της ποπ μοιάζει με τις Καρντάσιαν, οι οποίες… φημίζονται για το photoshop που χρησιμοποιούν στις φωτογραφίσεις τους για να φαίνονται πιο λεπτές.

Τις προάλλες, η σταρ είχε απαντήσει στους haters, ανεβάζοντας μια εικόνα στην οποία έγραφε: «Μην τα βάζετε μαζί μου» (Don’t f@@k with me) και από κάτω πρόσθεσε ένα εικονίδιο με στόχο για βελάκια.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός πέτυχε τη Madonna πριν μερικές ημέρες χωρίς τα αγαπημένα της φίλτρα και η πραγματική της εικόνα, απέχει σε μεγάλο βαθμό από αυτό που θέλει να παρουσιάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε πάει για δείπνο με τον γιο της Rocco Ritchie το Σαββατοκύριακο κι όσο κι αν προσπάθησε να αποφύγει τους παπαράτσι, εκείνοι κατάφεραν να τραβήξουν αρκετές φωτογραφίες.

Στις φωτογραφίες, η 63χρονη τραγουδίστρια φοράει ένα μαύρο σύνολο και μαύρα γυαλιά, ενώ αρκετοί σχολίασαν την αλλαγή στο σώμα της, όπου φαίνεται να έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά αλλά και το πρόσωπό της, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Η εμφάνιση που σόκαρε

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonnavibe)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments