Trash

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τόπλες βούτηξε στα νερά της Καραϊβικής

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τόπλες βούτηξε στα νερά της Καραϊβικής
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι Διάσημοι κέρδισαν στο επεισόδιο του Survivor 2022 που προβλήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Και οι γυναίκες πανηγύρισαν τη νίκη τους εναντίον των Μαχητών, με έναν μοναδικό τρόπο βουτώντας στην παραλία του νησιού. Οι Διάσημοι επέστρεψαν μετά τον αγώνα ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και όχι άδικα, καθώς κέρδισαν τον αγώνα εναντίον της αντίπαλης ομάδας και κανένος η θέση στην κόκκινη ομάδα δεν τρίζει από το survivor 2022.

Αυτή η νίκη έφερε ένα κλίμα χαράς και ευφορίας στην «κόκκινη» ομάδα και οι γυναίκες στους Διάσημους, μόλις έφυγαν από τον στίβο μάχης και γύρισαν στην παραλία που είναι η καλύβα τους, το γιόρτασαν βουτώντας στο νερό ξέγνοιαστες. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ξεχωρίζουν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έβγαλε την μπλούζα της και βούτηξε στο νερό τόπλες, παίρνοντας φόρα και πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας της.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2022

Όπως προέκυψε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2022, μετά την ήττα που βίωσαν οι Μαχητές από τους Διάσημους, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την «μπλε» ομάδα είναι ο Σπύρος. Μάλιστα, στην ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού αν ο παίκτης περίμενε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του και να είναι υποψήφιος, ο Σπύρος απάντησε:

«Το περίμενα, Γιώργο μου… Είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά και ψηφίζουμε αγωνιστικά… Τα κορίτσια μας έχουν αποδείξει ήδη πως τόσο δυνατές που είναι, τόσο περισσότερο τρώμε και επιβιώνουμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments