Ελλάδα

Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό

Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό
Μετά την απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτησή του

Στη φυλακή οδηγείται 0 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα με θύματα δύο μικρά παιδιά και τους γονείς τους, μέσα στο σπίτι τους.

Ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία του, αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Ο 60χρονος είχε προσαχθεί και την Τρίτη στο δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδος, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες κατοίκων, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα Τετάρτη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR

Πυροβόλησε τους γονείς – Δεν θυμάται πώς σκότωσε τα παιδιά

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, για τον τρόπο που διέπραξε το φονικό, ο 60χρονος έβαλε στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας ένα μαξιλάρι, της κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι και την πυροβόλησε μια φορά.

Μάλιστα ο δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

Όσον αφορά στον θάνατο των παιδιών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  ο 60χρονος δεν έχει ομολογήσει τις δολοφονίες, ενώ κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας είπε ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς, λέγοντας μόνο ότι “δεν έχει συγχώρεση για αυτό”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments