Ελλάδα

Ο χιονισμένος δρόμος της Ελλάδας που έγινε viral στο instagram [video]

Ο χιονισμένος δρόμος της Ελλάδας που έγινε viral στο instagram [video]

Πηγή Φωτογραφίας: Travelstyle

Με αφορμή την Κακοκαιρία Φίλιππος θυμόμαστε τον ελληνικό δρόμο που κατάφερε με την ομορφιά του να μαγέψει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Φλώρινα φημίζεται για το εξαιρετικού κάλλους τοπίο που προσφέρει σε όποιους επιλέξουν να την επισκεφτούν, ένα τοπίο που γίνεται ακόμη πιο εκθαμβωτικό και μαγευτικό όταν τα χιόνια έχουν στολίσει λευκά τα δέντρα και τους δρόμους.

Από εκεί μας έρχεται και το video που ακολουθεί, ένα video που αποτελεί δημιουργία του ταξιδιωτικού φωτογράφου Στέφανου Αντιμάντο και δημοσιεύτηκε στο προφίλ του στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos | Greece (@stef_greece)

Το video δημοσιεύτηκε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης την πρόσφατη περίοδο των ισχυρών χιονοπτώσεων στην Ελλάδα και κατάφερε να μαγνητίσει εκατοντάδες χιλιάδες «βλέμματα» εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Αν και έχει διάρκεια μόλις 11 δευτερολέπτων το video καταφέρνει να απαθανατίσει όλη την φυσική ομορφιά του χιονισμένου ηλιόλουστου τοπίου και να μας ταξιδέψει νοερά κοντά του έστω και με την σκέψη.

Ο χιονοσκέπαστος δρόμος που σας παρουσιάζουμε, με αφορμή το χιόνι που έπεσε ξανά στην Αττική σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι αυτός που συνδέει τη Φλώρινα με το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι, ο οποίος έχει την τιμητική του κάθε χειμώνα. Σίγουρα όποιος δεν το γνωρίζει μπορεί πολύ εύκολα να υποθέσει ότι ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται σε κάποια άλλη μαγική γωνιά του πλανήτη όπως στον Καναδά και όχι στην Ελλάδα, με την έκπληξη της ελληνικής «καταγωγής» του να είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη.

Δείτε και εσείς το μαγικό video που μας ταξιδεύει

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments